Monday, 7 April 2014

hiatus;;


Assalamualaikum & hai. 
sebernanya aku pun taktahu nak update apa -_- tapi tapi tapi aku kena stop berblog untuk sementara waktu. Yela kan , aku kan busy. Dengan latih tubi nya lagi , dgn kelas tambahannya lagi dgn dgn dgn err dgn belaja tak henti-henti . tipu . Tapi takdelah sampai tak bukak langsung! Aku ada lah bukak , check cbox tgk ada org sruh followback ke tak , berblogwalking sikit , terjah blog org lain . Haa lebih kureng macam tu lah. Ok bye 

No comments:

Post a Comment