Friday, 7 March 2014

Unprepared


Assalamualaikum ^^ hello diary for once again :p . Well, im kind da awkward went typing using a phone -.- duhh~ soo difficult thoo. Next week, arghh day by day , time are so fast. Next week ! my examination will start in Tuesday, gosh im soo nervous right now :'( 

Aku tak sedia apa lagi , buku kerja tak beli sgt sebab kata PBS lhaa , sembang takde Ujian bagai. Last last ditangguhkan. Buat malu ja dak dak keek update sal PMR tde. klawak. Aku rasa lagi senang kalau ada PMR tahun ni, the reason why, cikgu takde lahh pening pale uruskn eviden murid2 lepas satu satu kena buat belum lagi yg tak lepas, lagi kena buat balik. Tak ke nyusahkan diri sendiri? -.- tak terpikir ke? Bukan nak komplen bagaii. Cuma bio logik sikit.

Enough with that. Okay now taktahu nak study pasal apa, nak buat math, aku takde la expert bab mengira -.- ktahu aku tak pandai math . Haha . dan tak suka :p . Aku suka BI , my favourite subject!! aw. Walaupun, speaking aku tak sepower enkau orang. At least, i try. Everybody makes mistake. Im worry about myself. Can i do the best? ._. because kan , aku kalau nak dibandingkan dgn adik aku yg baru tingkatan 1 lebih bijak pandai dari aku. Aku sebagaii kakak sewajibnya jelly dengan beliau. Dan i proud to be his sister. Dia sekrang sekolah menengah dr.raja nazrin dkt Kg.gajah, ala skolah dak dak tahfiz tu. Dia kata dia nak pergi overseas gitu, nak jadi ustaz tambah Al depan . Takboleh blah nak letak Al- :p . Kahkah. 

Aku harap tercapailah cita-cita beliau. Takde dia rasa tak seronok. Dia suka buat lawak bodoh. Selalu cari pasal dgn aku,tapi best lah ada adik macam tu. Aku selalu cerita bab bab sekolah dkt dia. Dia dengar aje :') kalau le abg aku mcam dia -.- kalau. Aku nak jadi macam adik aku. Sekolah ditempat yg pandai-pandai. Nnti org ckp "pandaii betul ank encik azahari ni, dapt sekolah macm tu bagus lah , dah la comel cntik budi bahasa pndai didik anak" ahahahahhahaha terover puji pulakss. Hesh. Kalau tak berusaha tak berjaya la kan? :') . Kbye /balingcadburry/ :3

No comments:

Post a Comment