hdyhzhri
old flame.
posted by First Love 15:23 0 comments
Assalamualaikum,
yup,it's been awhile since aku dah 16 tahun and i was like "wat de fish im going 17 next year" dan pada masa itu aku akan berperang dalam pelajaran. Ewahh ayat nak powerr. Bak kata cikgu fifi "tahun ini bukan honeymoon" scary gila dengar. Aku ambik akaun , but mulanya aku ambik ict. tapi bila fikir balik..baik ambik akaun...dapat sikit ilmu bab bab mengira ni..walaupon aku tak suka mengira. Kuikui. Nasib baik tak ambik add math,fizik,bio,kimia pe semua tuh. Eshh , math pun tak lepeh lagi nak ambik add math mangkooo le jawabnyee.

Sometimes , i feel weird. I don't think that kind of feelings can 'bluff' away from my mind. Its like, "hey i think i feel something" hell yeah,the day when i decided to focus on future. And that 'thing' like always come back to me. You know that 'thing'? Ala that thing lah. Of course , i don't have any feeling towards him. You know...he just someone who NEVER can't i forget. Like never. Act,he's not perfect and he just clumsy man who know making troublesome. HAHA macam perfect sgt aku ni. 

Sometimes an, aku rasa "wah happynya" macam seolah-olah ada pelangi yang terbit.And sometimes aku rasa nak tumbuk orang -,- well,he have someone 'new' in his life. Whenever i see him with his 'new life' i just feel something going trough all over my heart and 'BANGG' crash like that. Its hurt :) so much. I din't cry , why must i cry with that little shit thingy? Nahh,it's doesn't make any sense to me. But my heart. You know that feelings right? 

well dah 4 tahun kan. So rasa macam sekejapp sangat. Cuma kadang-kadang terfikir 'don't take any chances' :') hm em.
hello, 2015.
posted by First Love 14:57 0 comments

Assalamualaikum,yo peeps.
Alhamdulillah alhamdulillah! :) Tahun baru tiba lagi. Cepatnya masa berlalu. Macam baru semalam aku 15 tahun. hoho. Aku doakan tahun ini lebih baik dari tahun lepas. Nampak gaya tambah lagi seminggu cuti sekolah en? Syokk aihh.. Disebabkan berlaku banjir di negara ini terpaksa tangguhkan hari ke sekolah. Ekceli aku sorang je tak beli apa lagi , adik-adik semua siap takyah nak kata beg sekolah siap pakai duk tayang dekat aku. Panehh betul aku.. , Mana eidokk nye aku tak ikut mak ayah aku pergi Giant kampar ritu T__T jahat sungguh mereka-mereka.

Aku tengah tunggu keputusan permohonan ke Kolej Vokasional , takut jugak kalau tak di terima. Yalahh result pt3 pun nak kata cermerlang tu tak jugak. At least tak adalah teruk sangat sampai tak nak tengok result tu. Opkos kalau nak ke kolej vokasional duk 4 tahun. Gila! tapi terus dapat Diploma. Mak aku suruh aku masuk smt kat ipoh tuh,sampai form 5 je kat sana. Nak kata aku nak tu , memang aku disagree. Susah jugak eh nak rancang masa depan ni. Tapak tangan aku ni pn dah basah , gelabah semacam 2 3 hari ni. Tah sebab takod tak dapat kut pergi KV. Harap dapatlah.

Happy New Year! :))
design by Wanaseoby