Wednesday, 13 May 2015

16♥

Assalamualaikum dan halo ♥
Mohon abaikan entry yang lagi satu tadi. Hikhik. pada hari ini...yelahh my birthday la kan? As always,aku dah nambelas tahun dah tua yet still kiut. Kah. Bangun je pagi tadi terus set dalam otak "hm sapelah wish aku dulu ek ek" masa tu excited gilaa. Entah tetiba tak pernah kulihat diriku sehappy pagi tadi. Tapi....agak sadlah..my bestfriend tak ingat birthday i, im soo sad but its okay dia lupa. Hm. yelah tu. Dan my bestbestfriend tak dtg sekolah,hm hm. Dan sorang lagi bestfriend,niat dalam hati nak active facebook sebab nak tengok dia wish aku ke tak..hm. Hm jelah..ahaha.

Tapi ada jugak kawan sekelas wish birthday aku :') terasa diri ini begitu berharga. Aku bersyukur sangat sangat..aku bukan nak hadiah..aku cuma nak diorang ingat aku,doakan aku...kalau nak bagi hadiah pun takpe. Hee. piss. Dan paling terkejut lah,hari ni epic gila kut,aku taktahu la kan,mula mula aku tak percaya yang 'dia' ada wish dekat aku,ada le posmen posmen dia suruh cakapkan. dia tu tak pernah wish dekat aku, selama aku dgn dia..tahu,sakitnyaa tuh disini tau. well,at least dia still ingat aku en. Hm haha. rasa macam awkward gila dia wish dkt aku. seram pun ada gak.

Then,time balik sekolah tu,aku ada test cakap dekat adik dgn kakak aku "hari ni hari apaaa?" lepastu diorang macam "hari apa" ok aku paham skrng. cedih medih tedih . the most happiest lah kan,adik aku recieve hadiah dari 'kawan aku' hahahahahaha...takleh bagithu kang mengaibkan. hadiah itu begitu bermakna...walaupun simple but yet..ahaha..aku mula-mula bukak rasa macam kena prank. tapi bila pikir 2 3 4jam...'kawan aku' tu ikhlas,aku geram dgn adik aku...dia dah ambik hadiah tu dah tu pulak pegi buang surat kawan aku bagi...aishh. bukan senang nak dpt surat dari kawan aku tu.. T_T

Dan sekarang,aku mula sedar...family aku tak lupa birthday aku :') tadi masa diorang balik tg.tualang,abang aku lanje eskrem topten..jadi lee..kek tak mandangg eskrem pun eksrem lah! Aku mintak hadiah hari jadi ketam! dah lama kut tak makan ketam,lagi lagi masak cili padi perghh terliuqqq weii..♥♥♥

hari ni sgt bermakna akan ku kesemat kenangan kenangan ini selamanya,serius aku happy harini^^♥ harap tahun depan cam ni lagi..ehehe. Ohya! jumaat ni exam wei! sejarah pulak tu.. -,- haishh baru nak fefeelings happy...urgh

No comments:

Post a Comment