Wednesday, 17 December 2014

Amyera Beauty

Assalamualaikum,
Holla rakan sebloggers. Setelah 10 kali aku fikir nak simpan rasa luah perasaan ni, akhirnya aku gagahkan juga. Hihi. Korang pernah dengar jenama produk HOT di isntagram ni?. Aku boleh bagi 5 wow . Terkejut dan wow. memang Unsangkareble *bak kata Ajai* nak tahu sebab apa?...


[Dalam satu set ni ada,Amyera Beauty Soap,Day Cream and Night Cream.]

Aku jadi tertarik dengang produk ni bukan hanya rupa wajah kotak produk tersebut. Walaupun memang comel dan simple tapi comel sesangat. Ihi. Aku macam , nak cublah..hehe . Dah nama pun perempuan sape boleh halang,aku ni ada sifat ingin berubah. Bukan berubah kearah keburukan. Yalah dah 15 tahun,  tak pernah pakai apa-apa skincare. Sebelum ni banyaklah jugak aku tgk skincare yg power-power siap ada artis pakai. Niat nak pakai tu memang adalah.wajib. Tapi niat nak beli tu....errr harap maaflah. Sebab aku ni kuat pakai duit hehe. Tak boleh tgk duit banyak mesti nak beli sesuatu. Ish ish ish. 

Aku ni nak kata muka ni bermasalah tu,sikitlah. Antaranya yg paling famous dikalangan remaja sekarang tona kulit tak sekata sbb banyak bermain dekat sekolah. Aku tak la aktif sgt dalam sukan apa semua ni. Nak lari 100 meter pun suruh kawan tunggu HAHA sampai kawan tu nak potong orang lain terpaksa akur. Cedih. Duk bawah lampu pun boleh nampak belang. Sampaikan adik-adik aku panggil aku Zebra. Ciss kurang asam.

Parut jerewat yang bersepah dekat pipi tapi dah pudar sikit lepas pakai boya mask. Jerawat tu memang semestinyalah, remaja dan jerawat tak akan terpisah. Time aku tak suka bila period dtg , perghhh jerawat bawak geng duk bertempek ateh dahi dkt pipi semua deme buat pesta. Dan penyelamatnya boya mask. hihi. Tu je yg aku ada bila jerawat bertahta di muka aku. Tapi nak dekat abis. Tu yg tak sabar nak berjinak pakai produk Amyera ni. Amyera Beauty tak mengandungi bahan kimia,merkuri dan etc and yg paling penting ada Kelulusan KKM

Selamat dan berkesan. Tak percaya suityourself. Belum cuba belum tahu kan? :) Aku pun dulu macam "eh iyeke ni? cam tak caye je?" bila aku tengok dengan mata kasar aku sendiri testimoni yg masalah kulit diorang , tak macam kulit tahu? Since diorang pakai. Alhamdulillah,ok je aku tgk siap bershining-shining pipi diorang. Flawless gitu. Hehe.

Kalau korang nak tahu , esok ada Wanita Hari Ini tv3 pukul 12 tgh hari . Diorang akan siarkan produk Amyera Beauty Flawless Face & Body.  Tgk tau jgn tak tengok! . Byebye!

No comments:

Post a Comment