Sunday, 8 March 2015

sun-dayy

Assalamualaikum dan yoo,
permulaan kata tersangatlah awkward. Abaikan. So today pada tahun 2015 , hari yang ceria dan indah , sudah pun masuk bulan 3 , guess what? cepat kan masa berlalu,tahun depan..bermulalah aku menghadapi cabaran dan pelbagai rintangan. Untuk mengecapi kejayaan. Yeah,dan pada tahun itu segala jalan dan higway akan terbuka luas. Bukan masa atau umur menentukan keyaan kita,tapi kesungguhan kita dalam pelajaran. 

Maaf atas bahasa yang agak 'nerdsss' , sebernanya takde mende nak share pun sekadar nak cite ujian awal tahun dah start minggu lepas. So ada rasa kebebasan sikit , dan gementar skit. Weii,ini baru ujian bulan mac tau...belum SPM lagi T__T waa , jadi beginilah rasanya ye? 

Dan,aku nak ucapkan tahniah kakak2 abang2 yang berjaya dapat result spm yang cemerlang! Wuuuu *balingbunga* mana-mana yang kureng cemerlang janganlah putus asa *hulurkitkat*. Banyak lagi benda kita boleh buat. Iyedok? . Termasuklah abang aku,congrats la kat dia en walaupun 2A , tapi kira oklah,sej lulus itupun dah cukup memadai dapat sijil. Nanti akan dtg aku pulak,omaaaaa T_T insha Allah. Aku tetapkan usaha aku..em em em..kbye.