Wednesday, 2 July 2014

mangsa pt3 hash tag 999


Assalamualaikum,hi. Orang lain sibuk mencari bahan kerja khusus untuk subjek Sej dan Geo ,dan aku...
serius aku cakap,kebanyakan pelajar ting.3 akan merasa macam aku rasa sekarang nie,aku duk scroll scroll dari tadi tgk ada ke tak apa yang aku cari,sampai dah berbuka pun aku tak sedar/semalam/ . Susah jugak pt3 ni kalau nak dibandingkan dengan PMR,in my opinion aku suka lagii PMR,din't do much thing like now,arghh so merimaskan you know -..- kena buat itu la ini lah, redho jele. Lepas tu aku nie bukanlah jenis yang tahu sangat bezakan sesuatu perkara. Masalah betullah. Blurr aje dekat dalam dewan tadi duk mikir pasal pt3. Dah la bagi dalam masa 2 minggu nak siapkan kerja tu,lepas tu siap tak siap kena hantar jugak. Aku rasalah kan,rasa je la ek,tak cukup 2 minggu ni. Tapi,aku kena buat jugak. Susah pun susah lah janji aku tak nak gagal lagi dah. Cukup ah ayah aku duk ceramah dekat aku bebanyak naik berbuih ayah aku cakap menda yang sama. Anak sape lah ni~ 

Stress,pening,tak faham semua ada. Sampai cikgu aku pun duk garu-garu kepala. Tambah tambah lagi dalam bulan puasa ni adoihh lagi lahhh lemoh semangat.. haihhhhhhhhhhhh T^T . tolong ada sesiapa yang tahu menahu dalam bab bab ini? /krik krik krik krik krik/ okfaham.