Saturday, 19 October 2013

Our Sweet Memories


Assalamualaikum. The flashback start ~ muehehhehehe . Teringat masa dulu , kita bertiga ! Kalau bab bab mengutuk memang kitorang lah no.1 nya , tapi kitorang kutuk org bukan depan depan lah , hahaha. Goyanggg ~ . Itulah prinsip kitorang , ekeke. First time , meet ifa and pikah .. terasa ditakdirkan untuk sehidup semati ! and ofcoz lah kitorang penah fight each other sampai tak bertegor. Lumrah ~ . But , adakala nye aku rase serba salah , sebab aku lah punca we're fighting , kejam gile aku .__. tapi aku tak nak ulang lagi , yang sudah sudah lah . Cehh ayat kemain :p . Ingat lagi , time cikguu petang paling kitorang bencii giler vavi ! Iyela cakap buat itu , buat itu la aku buat , tetap kena denda -.- mmg bodoe bertingket-tingket . Haa mase tu dalam makmal matematik 1 , ciss asal cikgu tu laluu ~ semua kelam kabut lari ! hahaha kelakar sampai jatoh kerusi aku buat , sian pikah jadi mangsa keadaan . Adoiyaii bile diingatkan balik , mmg kelakar lah. Kitorang kalau ada masalah share share , bab kate org sharing is caring , puiih. Sampailah hari terakhir sekolah , kitorang tetap bersame together forever ! :') i really miss that time. Rase nak putar balik masa ! Ya Allah rindu gile . Syahdu pulak bile menaipp ni haishh *lapairmate*  . Ada satu hari ni kan, kitorang dah rancang nak main tepong dkt sekolah lah . Mase tu pulak dah ade spoke check , mmg kenalah ! Kitorang tade idea mmg kne spoke check jugak dkt beg . Mase tu dh selamat BUT ! dtg pulak cikgu gedik nak nengok jugak , habis kena kantoii dgn cikguu ptg tu ! Lepastu kena panggil lgi dgn Pengetua ! mmg menangis tak berlagu lah. Pengetua pegi tempek tempek mende alah tu kat muka kitorang , act ada lagi budak perempuan kena tempek tempek kt muka mase tu. Haish tangan pengetua kaso bebeno :p . Time tu i really really regret it ! I dont want to do it AGAIN ~ T^T nasib baik ta kena buang sekolah . Malu woi malu . Tapi kire ok jugak sebab bukan aku sorang je kena , bffffff poever ade sekali muehehehe. Bagi aku lah kan pengalaman ni membawa pengajaran dkt aku :') . 

No comments:

Post a Comment