Friday, 6 September 2013

Bff.


hai haii ._.

Pernah tak cemburu dengan bff sendiri ? tak pernah . Diam . Aku ye, aah jelous much with someone , die kawan aku , aku rase la kan , die mcm suka kawn dgn 'someone' tuh , suka gilaaa.. Sampaikan die nak je br'kepit dgn 'someone' tuh. Aku ? aku kawan jelaa dgn 'bff someone' tuh.. ._. die okayy jugak. Bukan aku nak ngutuk 'someone' tuh , just aku jelous je ._. mcm diorang je Bff . Ugh, selalunye aku dgn die, now die dgn 'someone' tuh. Thats make me soo sooo angry with 'someone'. Lol .

Bukan angry mcm marah gila sampaii maki dia snyap2 , nope. Just marah marah gitu je. Jelous je lebih. Haha. 'Die' dgn 'someone' boleh dikatakan 'rapat sangat' . Aku kesian tgk bff 'someone' tuh , macm bt endah tk endah. Bile tade bff aku tu , 'someone' tu msti lah kan nk borak , ckp2 dgn bff 'someone' tuh. Well , aku pun die ade gak sembangg , hmm .  Thats is the problem . I cant be just like 'someone' ._. i think she quite happy go lucky , thats why my bff like her more. I think lah. So tahniah ;')) wuwuwu.

Paham ke ape yg aku cube maksudkan ? Someone tu kawn aku , die tu bff aku. Bff kawn someone tu pun kawn aku , mksudnye . Aku dgn 'die' bff sejak tahun 2012 , then 'someone' tu muncull pada tahun 2013 iaitu tahun ini.. soo secara betulnya 'someone' tu bff dgn 'kwn someone' tulahh. Erkk ? -.- aku pun tak paham. Ahh lantak ah. Taknak aibkan bff sendiri.. or buruk2 kan die. I love my bff , and i dont care how perfect they are. They are my bff till jannah esspecially Iyaa ;') love her too. Bye


No comments:

Post a Comment