Sunday, 2 June 2013

Izzue islam got marrieds??!

 *Izzue Islam & Awin*
Huhuhuhuhu , mengapaa kau pergiii disaat beginiii ~ wuuuu wuuu .Sampaii hati kekanda tinggalkan dinda ya? Bencii benci bencii ~ Haha. K tak sangke izzue islam dah kawen harini btw, hari ni hari jadi die.. someone says lhaa. K first of all , Selamat Pengatin Baru! ;") tak rela i nk lepaskan you nohh :3 ehh jgn nk menggedik laa -..- Whatever. Well, die ex siti kott , cehh perasantan ahh kau siti! Hahaha. sekali sekala mane idoknyeer. Takpe ahh kalau die kawen emm cerita Aku Sebernanya Isteri Dia on lagi lahh kan? Tade laa kot kot diorangg nk stopp duluu sebab izzue islam just married right? :/ Hmmm harapp-harapp on lagii , dapat tgk ex siti Wakakaka~  Tak sangke jugakk on jehh FB mesti sebot2 pasal izzue islam kawen LOL. Biarlaa diorang nk kawen ke tak :p hak kawen hak diorangg hak kitorang haktuihh puihh huiihh~ amboiihh siti melebihh nihh :p haha just kiddingg mehh . Touchingg sgt :3 .  Well , banyak gakk yg minat gila-gila dgn izzue islam sebab ketampanan die terserlahhhhh. Lagii satu die belakon mcm real je :D im very impresive! Siti pun minat die jugakk just sebab siti suka tgk die senyumm~ alolololo shomeyynyaaa xD..
Siti harapp izzue islam dgn awin happilyy ever after! :) wehh kau melebihh-lebihh lhaa haii -.- ehh lantakk aku ahh :p . Cehh.. batakk jap. One more things :D tak sabar-sabar nk tgk episod yg ke9 kot" haha best siakkk 
Rugii woo tk tgkk :p Okay bye............ ._.

Mood:

No comments:

Post a Comment