Thursday, 6 June 2013

Tagged


Hai ^^ yeahh dh lme tk usikk blog kesayangan siti nihh.
Ok siti tk sangke pulak cik adik manis fina nihh yg sudi tag siti muahaha. Macehh :) .
btw siti tak tahuu soo siti bedal jelahhh miahaha~

Rules
  1. post this rules ^^
  2. write 11 things about yourself 
  3. Answer the question the tagger set to you
  4. Create new question for those who you want to tag
  5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
  6. You are not allowed to tag back :)
11 things about Me
  1. Comel tapi gemok , sikit kayy sikit :p
  2. Tak pandaii math , fact siti tk suke math ._.
  3. Friendly 
  4. Suke bace Novel sama ada buku or Online
  5. Tak suke perempuan bajet cun , dan rase die lebihh lawa dri org lain. wekk~
  6. I love cake secret recipe! yummm sedapp dohh~
  7. org selalu panggil siti, dayah or dayohhh orr Lonjong , sebab siti tinggi sikit xD
  8. Im too obses with cute cuddly kitten , its sooooooooooooo fluffy! smash it!! :3
  9. Kedekut 
  10. siti kurangg berkawan dgn perempuan dkt sekolah , sebab kebanyakan perempuan suke mengumpat dan mencacii kaum hawa yg lain . lol ._. tapii ade laa jugak 2 3 org siti kawan itupon bestie siti.
  11. tak suke pakaii bedak tempek2 kt muke , ewww rase mcm berlapis dn takboleh bernafas jehh ;p
Question from Fina

    1. Are you a kpoppers? kalau ye spe? kumpulan ap?
        siti tak minat sangat kpop nihh ._. 

    2. Ade crush tak? 
        ade, die bajet henshemm :p .

    3. Sejak bile berblogging?
        ntah tak ingat laah .

    4. Korang yg mcm mane? garang ? peramah ? pendiam ? suka ketawa sorang-sorang?
        sporting / peramah + garang :3

   5.  Kalau bestfriends korang minat kat crush korang apa korang nak buat?
        minat jelaa tak kesah pun
   6. Bila masa korang akan nangis?
       bile rase nk nangis nangis jelaa.bezanyaa siti tk tunjuk kelemahan siti dkt org lain. maluu ><

   7. Kalau bestfriends korang, die buat salah tapi die taknak mintak maaf , sedangkan korang tengah merajok. apa korang buat.
        taknak kawan :p

   8. Apa reaksi korang kalau korang tengah nangis tetibe crush datang pujuk :O
       bangun dn sepak die ._. tetibe je dtg..

   9. Korang ade berapa kawan baik?
       2

 10. Antara bestfriends dengan parents , korang dengar cakap siapa?
       kekadangg bestfriends punn tk betol, masok ayoo sikit. soo dengar ckp parents lagii afdal ><

 11. Ape korang akan buat bile korang on9 fb,ade org bagi link and bile korang bukak je link tuh ade keluar gambar ghost :O
       carii org yg bagii link tuu sampaii lubang taikk ._. 

  Question for those who want to answer it
  1. Korang suke tak kalau lelaki mintak duit kat korang? 
  2. Suke makan pizza hut or Dominos pizza? 
  3. korang kalau mandi agak2 barapa jam?
  4. bestfriends korang ade tk yg suke caci korangg padahal depan2 baik jehh? Ke acane?
  5. Ade twitter? 
  6. Korang pernah ngorat lelaki? ><
  7. Pagi-pagii korang suke buat apa?
  8. Matapelajaran mane korang paling korangg suke?
  9. Pernah terjatoh dalam longkang? dekat mane?
  10. Zizan ke Johan paling lawak?
  11. Filem apa korang selalu tengok? 
  Tagged <3
                                          
p/s : sorry kalau siti tak cukup 11 org , takpe kan? :O and sorry kalau siti tag korang , korang tak suka.. takpe kalau korang nk buat , buat laa..kalau tknak abaikan je ^^ easy right?

Mood:

No comments:

Post a Comment