Wednesday, 7 August 2013

Happy Eid Mubarak

Hai haii ^^v

Dah lame siti tak update blog :3 dah lama sgt sebernanye ._. Yelaa dkt rumah asyik asyik masak , kemas rumah , lepas tuhh tenet mcm siput khinzir je -.- err. Bloggers bloggers semua update pasal raye , nak jugak update sal raye :p haha . So korang raye mesti dekat kampung kan ? :( untungg ahh . Siti je dekat rumah sendiri :'( disebabkan kereta terlebih muatan :3 haha. Ok ok siti nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada followers siti ^^ kalau siti ada bt salah or terkasar bahase , siti mintak maaf eh? Nanti siti bagi duit raye :p And Kawan kawan beties siti yg sudi bace blog yg tk seberape nak lawa sgt nihh . hehe .

Siti doakan korang pulang dgn selamat , jangan main mercun sudaa :p awok dah beso sedo sikit. Ngehngehmgeh. Oklaah dah tade idea nak bgtahu ape dahh -__- 



Ok ni candid sebenayer ._. siti tak ready nak senyum dh abg kak shaqira tangkap -.- ohye siti tema hitam ngeee korang mesti wane bright bright an an? :/  Uhh semua muke sebikk  je , tahan kepanasan sebenayer. x3
Dari kiri Ayah siti ^^ , kawan ayah siti , kak shaqira ( pendek tu ) , adib , ecah , isteri kawan ayah siti , kakak shaqira ,Dari kanan atas ,Akak siti :3 demok. Mak siti ,and yg muke agak hitam >< hahahahaha tahu tk comel mcm kauorang :p yeah thats me sebenayerkan siti tgh tahan nak berak ._. tu muke penyett sikit tuhh XD Oklah hope korang happy happy je dalam musim Raya nih :) Hati hati dijalan raya , kerana dirimu begitu berharga :p *melawak jap*

1 comment: