Saturday, 24 August 2013

Ohh crush

haii haii ._.

 Emmm sape 'diaaaa' yg siti maksudkan tu ? bf ? nope. Friends? nope. tego pon tk penah :p . Nthen what it is ? emmmm /think/ ok ok he's my CRUSH ! hahahaha! ._. bukan 'suka' mcm CINTA ewwww no wayy siti setia pada yg satu ohkayy ~ lololololol. 'suka' mcm minat die , just suka mcm .. tgk die senyumm nampak like candyy , sweet je senyuman die tuhh , muke die comell gituu aww <3 meltingg mak nok. Mate die Ya Rabbi ! menggoda ~ kahkahkahkah. 

Sebernanyer. siti pun tak paham , bukan siti ni 'Perasan sgt' just terpk jugak , die sometimes like suke tgk kelas siti ._. same dgn 'abang' siti tuhh :p ape masalah nyer ? tulah , malas dikatan 'PERASAN' , perasan je lahh siti nih. Die ade sepupu , Elia . My besties . Bestnyer elioot dpt sepupu hensem awhh ~ T^T kot kot jelaa ekk.. kot kot mak die dgn mak elioot nii suke same suke :p mne ler tahuu en? naik pelamin , ekekeke. 

Jangan mara ekk elioot :3 huahua. I cant handle myself too looking at him ._. comel die tu. Haishh. Cehh siti punyer tanak lak tgk ek?. Ishh kalo siti tgk pun , mcmlahh die nk tgk :p buat sakit hati je adelaa ;_; uhuk. Tapii an crush siti lg tua dri siti :/ //tsk tsk//  huh!. Lgpun , mungkin crushh siti tuu ade 'cikaro' haha soo siti anggap jela die crushh ._. tak salah kan?. Hmmmmmmmmm .__. sometimes lah kan, siti selalu mcm 'suka' bile die senyummm , rase mcm die senyum dkt kite pulak . //WEKKK!// -..- haha. perasan sungguh. Lantakk ah. Haishh perempuan perempuan.. ._. easy too cair lahh. Duh ~


No comments:

Post a Comment