Cik Pengarang


Assalamualaikum ;

Siapa TeddyComel? Seorang gadis yang biasa-biasa sahaja dan berasal dari Kuantan Pahang,tapi tinggal di Perak. Anak yang kelima daripada lapan adik beradik,//meriah :3// . Calon SPM 2016 . Seorang yang suka cerita benda yang buat korang tak faham dan kurang faham,means suka cerita dari Z sampai A,haha dan suka meluahkan perasaan dengan menaip di blog yang tak seberapa bukan untuk meminta korang faham ke apa, lantak aku lah kan? Tak suka pun takpe!. Agak kurang gemar untuk berblogwalking bukan sombong,tapi if korang sudi tinggalkan link korang dekat cbox, aku akan singgah balik . Insha Allah. Suka guna bahasa inggeris,because i love it. Don't know why,bukan maksud aku tak sukakan bahasa negara sendiri but i really want to learn it well. Walaupun english aku pun broken adakalanya atau memang banyak. Lewls. If ada silap di mana-mana mohon fahamkan jelah ek? Kuikui. Maaf atas kegunaan bahasa 'Kau' 'Aku' kepada orang yang lebih tua dari saya ^^ . 

sincerely,penulis.

No comments: