hdyhzhri
frust dgn adik
posted by First Love 15:49 0 comments
ha ha ini kelakar
rasa malas pula balik Kuantan dah T^T aku duk sana buat kena kutuk dengan pak cik aku plus adik aku yang sengalss tahap bodoe punya adik -,- cam bodoe aje budak tuh,rasa nak cekik-cekik aje. Haish. Aku tahulah kan aku nie eidak le cantik beno , kalau kiut tu ade le jugak //perasan5saat// har har.  Yang pak cik ye beno aje cakap aku 'cun lah' ape lah , cun jadahnya?! aku time tu tgk syok minum ayo boleh pulak dia 'puji' a.k.a cam perli. Huh. apa nie apa nie -..- jangan lah gitu,kang kembang pulak hidung aku. Yang adik aku takboleh blah, tgh syok makan boleh tersembur. Aje gampang  -,,- 

dah le adik beradik mak aku duk dapo tu,adoiii malu. Sampai sekarang adik aku ajuk perkataan 'cun' dekat aku. Haiihh cadburrry punya adik, tak serope macam adik. Menci menci menci T__T aku nie masih remaja, tak remaja lah kalau kulit berbelap/aku nie bersukan/sgt\ normal lah kan? dulu dulu jumpa masih flawless ate iyele time tu baru umoq 3 4 5 tahun gitu. Tak matang lagi tu,kenai org pun eidak. Masa remajalah awesome kan? baru rare, jerewat tumbuh baru comeii /bak kata mak saudara aku// pffffttt. yelah,tak kesah sgt pun. Aku dah bnyk kali kena kutuk dgn adik sendiri. Udah keball telinga aku dengonye. Dia tak sedo lgi nanti bila dia meningkat umo dia lagi banyak, haa baru tahu tinggi rendah langit. 

tapi setiap kali dia ejek aku,aku takde rasa marah,kekdang ah kalau takde mood. Time dia ada meriah sikit rumah tu,asyikk gelak aje manjang, aku kalau dapat gelak mmg tak ingat dunia,nasib baik ingat akhirat. Kekadang kalau dia ada something nak bagitahu dia bagitahu jela..dia berbeza dgn abg aku -,- beza,lagi baik ada adik , jap gi ada Tuan Rumah Pembantu Rumah, seronok pulak nengoknye :3 . Kbye
design by Wanaseoby