hdyhzhri
Kuantan, Im coming!
posted by First Love 14:06 0 comments

Assalamualaikum! excited nak update :3 mula-mula ingatkan tak pergi mana-mana cuti nie,bila terdengar mak aku cakap dekat abang aku nak pergi balik Kuantan. Senyum sampai ke telinga!. Yay! aku tak tahu la kenapa seronok nak balik sana, muehehehe. Well,dekat rumah atok aku ada pantai Balok,cantik aje bila tengok , sesekali ada la jugak pergi lepak sana main ayo. Haha. And then,time hujan aje,mesti sejuk aje memalam. Dah le rumah papan,lagi sejuk!..lagipun dekat sana ada la jugak 'kawan' boleh sembang-sembang bagai. 

i dont know why~i like him <3

Berbeza la dekat Kuantan dengan Klang, dekat Klang,selangor rumah nenek(Emak ayah aku),walaupun nenek dah lama pergi,ada jugak jenguk sana. Tapi,dekat sana air bukannya banyak,kan ada pecatuan air dekat selangor,tu yg kencel nak pergi sana. Lagi satu dekat rumah sana, ada Wifi :3 boleh main internet bagaii,dekat Kuantan takde sebab susah nak dpt. Argh tapi aku suka lagi balik Kuantan~^^ dekat situlah aku lahir. asalnya org kuantan~. Lulz. Bila dengo atok aku cakap something,satu apah aku tak paham. Ate,teman bukan selalu balik sana, sikit sikit ah aku paham. Okbye >w<'

tak ke comel si Luhan nie *___* can't take my eyes on him

arghh x_x *dying*
"bosan"
posted by First Love 14:16 0 comments
 

Assalamualakum,bila cuti je mesti bosan.. Nothing to do :'( Duduk rumah tido,tgk tv,main game,makan makan tido makan tido -,- macam takde mende lain. Nak pergi balik kampung? Susah, kakak dgn abang2 aku semua beso beso, agaknyer muat ke ediak.Maklum le semua dah tua bangka, lesen nak kata ada, ada kut, kereta je tak mandang. Serius weh,bosan gilaaa..

Dah le cuti 2 Minggu, dalam masa 2 minggu tak plan nak pergi mana-mana pun .__. membe aku sorang pergi balik kampong, bestnya! Rindu nak balik Kuantan. Hmmmmm.. Aku habiskan masa tengok cerita Thai, best gila! dan tak bosan kalau ulang banyak kali.. A little Thing Called Love , pernah tgk? best kn? aku tengok Hero dia aje ehehehe. Hensem gila doe~!! 

comel je diorang :*
Aku suka part masa perempuan tu jadi cantik! Serius,cantik gila perempuan tu[Nam] .Ada part sedih,part kelakar gila. Cerita nie dah lama,taktahu pulak best. Kawan aku yg rekemen kan sruh tgk. Sekali tengok pergh , tak henti henti duk puji lelaki[Shone] tu hensem! >w<' tu lah aku, pantang nampak pelakon hensem-hensem tak kira la org thai ke , melayu ke org cina ke bangla sekalipun nampak je hensem mata bersinar sinar berbentuk hati *_* 
mak aii *__* 
tengok~*__* mula-mula aku ingatkan yang lelaki tu Melayu tau,sebab muka dia iras-iras hmm sape ke namanya pelakon Melayu..aku dah lupa dah, ada la iras-iras pelakon tu. And tak rasa ke perempuan tu iras-iras agnes monica? Lols pun bole. Tapi tak de batak sgt macam tak pernah tgk dia, over biasalah. Oklah dari tadi duk cakap pasal 'hensem' aje -,,- udoh terLebih puji. Lololololololol asdfhkfrlldkl . Kbye *__*
'hari ni hari apa?'
posted by First Love 09:24 0 comments

Assalamualaikum, hari ni hari apa? memang lah hari selasa. Semua orang tahu :'p lulz. Hari ni hari Lahir gua! muahaha. So what? ._. bukan untuk diminta menge-wish. Saja untuk kepuasan diri sendiri or short words Syok Sendiri , tapi sedih gak ah..keluarga aku buat dunno ja~ *menangistakberlagu* tapi aku tak kesah sgt. Lagipun bukan aku nie kecik agi nak buat party senyap senyap tanpa pengetahuan aku. Lololololol kalau buat pun aku tahu jugak. Ahak. 

Tapi agak kecewa T^T dengan kawan aku , huh boleh pulak dia tktahu hari nie hari lahir aku. Bila aku lupa tarikh lahir dia , mula lah drama bagaii kata lupa bff sendiri lah, esshhh ini tidak adil. It's okayy lah aku umm tak delah drama lelebih , kalau hari nie hari lahir aku pun, aku tak mintak hadiah, aku  mintak satu je, aku nak diorang doakan semoga aku and my family sihat sejahtera and and and bahagia selamanya :'p lul syahdu kejapp. 

Ohya! start minggu nie aku kena catch-up pembelajaran aku x_x oh my~ minggu depan dah start exam. Bapak ahh malas aku nak bukak buku. Dah le satu paper 2 jam , haish mangko le jawabnya. But, insha Allah lah exam tahun nie , aku nak lebih baik. You know , aku nak jugak menangis kegembiraan , selalunya menangis tak dapat apa yg aku nak. ( ini dikira dalam wishlist ) aha :3 #prayforPT3 <--- pun bole -.-

setelah sekian lamanya (yeke)
posted by First Love 21:10 0 comments

Assalamualaikum, ohoi~ /krik krik krik/ Kfaham. Entah sejak bila pulak aku minat Youngmin(Boyfriend). Alo, dia comel do~ :3 geram den. Aku tengok Hello Baby s7 , tetarik pulak dgn kecomelan beliau. teheee~

. Bulan nie ada Ujian lagi, argh takod. PT3 semakin mengganas pulak. 1 gagal semua subjek fail takboleh naik form4. Argh kena pulak repeat balik. Eidakkkk duk dgn dak dak ting2 tahun nie. Malu doh. Tapi aku RASA dan YAKIN sgt aku tak akan gagal. Math target aku C je la paling koman. Ye-yo-O , aje. At least aku ada jugak keyakinan diri :p kan? Kalau aku lulus PT3 , Iphone5 abng aku punya jadi Hak Milik aku.  Heee . Cedih tak dapat merasa pakai handphone. Wu wuu *kesathingus* masa ting1 aje tu pun enset nak tak nak on. Campak lombong senang idop. Insha Allah! :') hanya mampu berDoa dan bertawakal. Wish me luck ^^


design by Wanaseoby