Friday, 7 March 2014

Unprepared


Assalamualaikum ^^ hello diary for once again :p . Well, im kind da awkward went typing using a phone -.- duhh~ soo difficult thoo. Next week, arghh day by day , time are so fast. Next week ! my examination will start in Tuesday, gosh im soo nervous right now :'( 

Aku tak sedia apa lagi , buku kerja tak beli sgt sebab kata PBS lhaa , sembang takde Ujian bagai. Last last ditangguhkan. Buat malu ja dak dak keek update sal PMR tde. klawak. Aku rasa lagi senang kalau ada PMR tahun ni, the reason why, cikgu takde lahh pening pale uruskn eviden murid2 lepas satu satu kena buat belum lagi yg tak lepas, lagi kena buat balik. Tak ke nyusahkan diri sendiri? -.- tak terpikir ke? Bukan nak komplen bagaii. Cuma bio logik sikit.

Enough with that. Okay now taktahu nak study pasal apa, nak buat math, aku takde la expert bab mengira -.- ktahu aku tak pandai math . Haha . dan tak suka :p . Aku suka BI , my favourite subject!! aw. Walaupun, speaking aku tak sepower enkau orang. At least, i try. Everybody makes mistake. Im worry about myself. Can i do the best? ._. because kan , aku kalau nak dibandingkan dgn adik aku yg baru tingkatan 1 lebih bijak pandai dari aku. Aku sebagaii kakak sewajibnya jelly dengan beliau. Dan i proud to be his sister. Dia sekrang sekolah menengah dr.raja nazrin dkt Kg.gajah, ala skolah dak dak tahfiz tu. Dia kata dia nak pergi overseas gitu, nak jadi ustaz tambah Al depan . Takboleh blah nak letak Al- :p . Kahkah. 

Aku harap tercapailah cita-cita beliau. Takde dia rasa tak seronok. Dia suka buat lawak bodoh. Selalu cari pasal dgn aku,tapi best lah ada adik macam tu. Aku selalu cerita bab bab sekolah dkt dia. Dia dengar aje :') kalau le abg aku mcam dia -.- kalau. Aku nak jadi macam adik aku. Sekolah ditempat yg pandai-pandai. Nnti org ckp "pandaii betul ank encik azahari ni, dapt sekolah macm tu bagus lah , dah la comel cntik budi bahasa pndai didik anak" ahahahahhahaha terover puji pulakss. Hesh. Kalau tak berusaha tak berjaya la kan? :') . Kbye /balingcadburry/ :3

Tuesday, 4 March 2014

Nothing Changes ; tsk tsk


Assalamualaikum, ohh hello diary :') today im sick. Im not going to school tomorrow. Yay ahaaa lol. Next week i have examination at sch. Im afraid & im not ready yet :'/ Okay that is not the point is. asdfghjkl .

Acctually, i have something that makes me feel ill :'( someone. Okay him. I was remember that moment after him told to me that he's still love me & want me back , i mean getback lah kan? err. Aku rasa macam kosong. Nothing changes at all. Perkara yang sama macam dulu berulang balik. Thats why lah aku macam nak tak nak. Not because i hate him,just i dont want to rewind the past ._. aku rasa sedih jugak. Aku selalu syak wasangka dengan dia :'3 sebab alaa lelaki? tak semua boleh pakaii. Tapi bagi aku dia.. umm boleh dipercayaii lagi tapi bukan tahap 100% . 

Maybe he has someone else in his heart right? Who knows. Only the Judger knows well. Im the who was sick about him. Tired all he did to me. I dont care. I love him. As friend , as brother to me :') he's a kind boy. I know him. But, dia ada masalah sikit , Ego dia tuu , bila kawan aku cakap something about me dekat dia. Dia macam "Lantak dia ahh" , then "aku kesah apa" . Aku tahu he dint mean it to say like that. Dia maluu nak luahkan. So dia pendamkan. Dia kata macam tu dengan terpaksa. Sama macam akulah. Ahaks. 

I miss him, yeah miss him all the time :') I dont care what people say. Aku dengan dia dulu bagaikan anjing dengan kucing, kalau bertembung je ejek-mengejek. Funny . Sometimes, dia romantik. Uhuksuhuks. Kayh. Dia bukanlah buat mende tak elok . Macam bermanja-manja bagaii. Aku bagi kaki je dekat dia. Dia tahu aku tak macam tu :p tu lah aku suka dia. Dia tak macam lelaki lain yg suka berpegang-pegang. Tak semua. Dia kelakar , selalu buat aku gelak . Ahh rindu dia T^T bukannya dia tak ada dekat sekolah tu. Cuma aku dengan dia tak bertegur , tak pandang. Aku lebih suka kawan dgn dia. Sebab aku tahu kawan dengan dia rasa macam aku dengan dia dekat sgt-sgt. Tapi macam sekrang , hmm Ego dia lah. Tak tegur. Kalau ada pun dekat Fb. Hmm :'/ Im fine. Really. Hmm maybe . Kbye diary :*