hdyhzhri
Ohh crush
posted by First Love 15:10 0 comments
haii haii ._.

 Emmm sape 'diaaaa' yg siti maksudkan tu ? bf ? nope. Friends? nope. tego pon tk penah :p . Nthen what it is ? emmmm /think/ ok ok he's my CRUSH ! hahahaha! ._. bukan 'suka' mcm CINTA ewwww no wayy siti setia pada yg satu ohkayy ~ lololololol. 'suka' mcm minat die , just suka mcm .. tgk die senyumm nampak like candyy , sweet je senyuman die tuhh , muke die comell gituu aww <3 meltingg mak nok. Mate die Ya Rabbi ! menggoda ~ kahkahkahkah. 

Sebernanyer. siti pun tak paham , bukan siti ni 'Perasan sgt' just terpk jugak , die sometimes like suke tgk kelas siti ._. same dgn 'abang' siti tuhh :p ape masalah nyer ? tulah , malas dikatan 'PERASAN' , perasan je lahh siti nih. Die ade sepupu , Elia . My besties . Bestnyer elioot dpt sepupu hensem awhh ~ T^T kot kot jelaa ekk.. kot kot mak die dgn mak elioot nii suke same suke :p mne ler tahuu en? naik pelamin , ekekeke. 

Jangan mara ekk elioot :3 huahua. I cant handle myself too looking at him ._. comel die tu. Haishh. Cehh siti punyer tanak lak tgk ek?. Ishh kalo siti tgk pun , mcmlahh die nk tgk :p buat sakit hati je adelaa ;_; uhuk. Tapii an crush siti lg tua dri siti :/ //tsk tsk//  huh!. Lgpun , mungkin crushh siti tuu ade 'cikaro' haha soo siti anggap jela die crushh ._. tak salah kan?. Hmmmmmmmmm .__. sometimes lah kan, siti selalu mcm 'suka' bile die senyummm , rase mcm die senyum dkt kite pulak . //WEKKK!// -..- haha. perasan sungguh. Lantakk ah. Haishh perempuan perempuan.. ._. easy too cair lahh. Duh ~


Kenangan.
posted by First Love 14:34 0 comments
Hai hai ^^v

Alhamdulillah selesaii makan tadi :p . Korang dh makan ? :3 mesti sedapp an lauk pauk mak korang masak ^^ . eh tetibe je . Ok tanak ckp bnyk . Muhd Hakim Bin Salleh , die seorang yang peramah! kelakar orgnyer.. dan kekadangg sakit hati bile br'kawan dengan die :) tapii sebagaii kawan kenalah sabar kan? Die jugak baik hati orgnyer , walaupun die gengster , cehh :p . Die tak pernah tak hormat orang or kawan kawan die yg lain , Bgi siti , die die.. die kawan yg baik ;) dulu siti benci die sgt sgt .. dulu siti tak suke die , sebab die suka sgt kacauu siti..ckp siti itu ini sampaii siti menangis depan org ramai ! -.- tapi siti dah lame maafkan die .. sebab sejahat jahat die pun , die prnah tolong siti dulu. 

Semalam , siti bergerak hati nak on9 , siti bukak fb kawan siti Elia , hehe . Saje bukak fb kawan siti . Die pun tk kesah sgt. Soo siti bukaklahh , usha usha scroll atas bawah , tupp tupp siti terbace kawan Hakim punye status , 
"Sedihnyaa apabila kehilangan seorang kawan yang amat berharga dalam hidup kami. Tolong sedekahkan Al-fatihah kepada kawan kami ;(( "
siti terkejot! dan rase mcm tk percaya! Unbelieveble , yela siti dgn die dulu same same belaja tadika , dielah penghibur siti duluu.. :) dan bile siti bace dgn teliti , siti rase nak menangis ! rase jela. Ya Allah , die dh meninggal ;( petang semalam sebabnyaa sakit buah pinggang , mungkin Allah lebih memerlukan die. Siti harap yg bace entry ni , tolong siti eh? sedekahkan Al-fatihah dkt akim ? ;( Sebenanyer , siti dgn die tk rapat sgt sgt dkt sch , sebab kitorangg tk pernah ngejek mengejek mcm dulu.. Tapii die pernah bt siti gelak kekek hahaha , kelakar ;(( syahdunyer nak menaipp . Wassalam ;_;


Happy Eid Mubarak
posted by First Love 16:39 1 comments
Hai haii ^^v

Dah lame siti tak update blog :3 dah lama sgt sebernanye ._. Yelaa dkt rumah asyik asyik masak , kemas rumah , lepas tuhh tenet mcm siput khinzir je -.- err. Bloggers bloggers semua update pasal raye , nak jugak update sal raye :p haha . So korang raye mesti dekat kampung kan ? :( untungg ahh . Siti je dekat rumah sendiri :'( disebabkan kereta terlebih muatan :3 haha. Ok ok siti nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada followers siti ^^ kalau siti ada bt salah or terkasar bahase , siti mintak maaf eh? Nanti siti bagi duit raye :p And Kawan kawan beties siti yg sudi bace blog yg tk seberape nak lawa sgt nihh . hehe .

Siti doakan korang pulang dgn selamat , jangan main mercun sudaa :p awok dah beso sedo sikit. Ngehngehmgeh. Oklaah dah tade idea nak bgtahu ape dahh -__- 



Ok ni candid sebenayer ._. siti tak ready nak senyum dh abg kak shaqira tangkap -.- ohye siti tema hitam ngeee korang mesti wane bright bright an an? :/  Uhh semua muke sebikk  je , tahan kepanasan sebenayer. x3
Dari kiri Ayah siti ^^ , kawan ayah siti , kak shaqira ( pendek tu ) , adib , ecah , isteri kawan ayah siti , kakak shaqira ,Dari kanan atas ,Akak siti :3 demok. Mak siti ,and yg muke agak hitam >< hahahahaha tahu tk comel mcm kauorang :p yeah thats me sebenayerkan siti tgh tahan nak berak ._. tu muke penyett sikit tuhh XD Oklah hope korang happy happy je dalam musim Raya nih :) Hati hati dijalan raya , kerana dirimu begitu berharga :p *melawak jap*
design by Wanaseoby