Monday, 17 June 2013

About The Principal *cough*

Hai haii ^^V

Hah! tentangg B A K A L "pengetua" tuhh -__- ecehh dh jdi pengetua dh pun :p ,  he's a fierce, high discipline and good at math :O wow! siti terkejot gilaa! Dtangg2 teros tnye pasal math and then talk like his known well in Math :p well , i think kan die tuhh guru matematik kot sebelomm jadi P E N G E T U A kt sch siti. Well , darii segi penampilan die mcm pengetua yg Blurr blurr sikit :p siti tgk die tuu mcm lainn darii pengetua siti duluuu ;( nak pengetuaa siti yang duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!~ die tkde laaa Garang sgt just mcm acah acah garangg nk buat kite takod eh? ._. 

Haha! yang siti tak boleh blahh membe siti ckp "Die tak lame lagii.." xD ajenyerr mulot jahat benoo pon , As well die tuh tua "kot" darii pengetua siti duluu , *baru nk ngorat* hew hew hew ~ Ohyeee mase tuhh siti tk tengok rupe diee , siti nk tengok sgt rope die mcm mne... mmg ahh kt astaka tadii die berceritaa , but tk nmpk sggt... maklumm ler mate teman nii idok lerr betoii mne pon :3 hua hua. Time rehat tadii terserempak dgn pengetua tuh.. siti cepat2 ckp "Assalamualaikum Cikguuu.." ecececehh ~ baikk nyee . Heh!

Mood: 

Friday, 7 June 2013

Oh ohh ohh balik kampong ~ ~


Yeay yeah! Balik kamponggg wuhuuuuu~ . Over excited sgt :p ,besok siti balik kampongg! yeay! *tepoktangan* :D dh lame siti tk balik kuantan! T^T rinduu dekt atok siti . Ohh siti kejapp jehh balik sana nii xlame pung 3....hari ja. haha . Well hari isnin kan sekolah? oh well , school holidayy dh nk habis! goshh~ kejapp nye mase br'lalu en? hmmm malas nyee nk sekolahh ~(~_~) ~ ehh bukn kau ke beria nk pegang pen bagaii? Muehehe. yelaaa mmg  pun.. just terkejot pejam celik pejam celik dh hari isnin.. Dh laa siti badmood plus bengang dekt 'kawn' siti :p batakk ahh die tuhh rse nk terajangg die smpaii Australia.. bia mam die sane. Nyemakk! . Dh larii tajokk -.- back to the story plish, 
Siti nk bersihkan mataa siti darii ngadapp lappy dopopatjamm jahh .-. dah laa 13% mata pelajaran tak siap agyy.., ape nk jadii ahh kau nih siti xD elehh small the pieces jehh .
Lepastuhh dkt kuantan tlong ini tolong ituu. ade jugak meringankn beban atok kt sane ^^ dan besok pukul 7 pgii dh kene bangun. See? malam-malam bute siti update blog , besok udah tertinggal , Tapii an siti takod ahh siti terlepas tgk citer Zehra tv3 , Aku Sebernanya Isteri Dia lakonan hero siti Izzue Islam , abammm pedashh tuh :( hmm , yelaaa dari perak sampaii kuantan dah brpe jam? Mauu 1 2 pgi bru smpaii .. Taknk ahh tgk dlm lappy , lappy dh ler lembabb gileee ++++ huhh -..- any ideas? Boiiboii~

Mood:

Thursday, 6 June 2013

Tagged


Hai ^^ yeahh dh lme tk usikk blog kesayangan siti nihh.
Ok siti tk sangke pulak cik adik manis fina nihh yg sudi tag siti muahaha. Macehh :) .
btw siti tak tahuu soo siti bedal jelahhh miahaha~

Rules
  1. post this rules ^^
  2. write 11 things about yourself 
  3. Answer the question the tagger set to you
  4. Create new question for those who you want to tag
  5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
  6. You are not allowed to tag back :)
11 things about Me
  1. Comel tapi gemok , sikit kayy sikit :p
  2. Tak pandaii math , fact siti tk suke math ._.
  3. Friendly 
  4. Suke bace Novel sama ada buku or Online
  5. Tak suke perempuan bajet cun , dan rase die lebihh lawa dri org lain. wekk~
  6. I love cake secret recipe! yummm sedapp dohh~
  7. org selalu panggil siti, dayah or dayohhh orr Lonjong , sebab siti tinggi sikit xD
  8. Im too obses with cute cuddly kitten , its sooooooooooooo fluffy! smash it!! :3
  9. Kedekut 
  10. siti kurangg berkawan dgn perempuan dkt sekolah , sebab kebanyakan perempuan suke mengumpat dan mencacii kaum hawa yg lain . lol ._. tapii ade laa jugak 2 3 org siti kawan itupon bestie siti.
  11. tak suke pakaii bedak tempek2 kt muke , ewww rase mcm berlapis dn takboleh bernafas jehh ;p
Question from Fina

    1. Are you a kpoppers? kalau ye spe? kumpulan ap?
        siti tak minat sangat kpop nihh ._. 

    2. Ade crush tak? 
        ade, die bajet henshemm :p .

    3. Sejak bile berblogging?
        ntah tak ingat laah .

    4. Korang yg mcm mane? garang ? peramah ? pendiam ? suka ketawa sorang-sorang?
        sporting / peramah + garang :3

   5.  Kalau bestfriends korang minat kat crush korang apa korang nak buat?
        minat jelaa tak kesah pun
   6. Bila masa korang akan nangis?
       bile rase nk nangis nangis jelaa.bezanyaa siti tk tunjuk kelemahan siti dkt org lain. maluu ><

   7. Kalau bestfriends korang, die buat salah tapi die taknak mintak maaf , sedangkan korang tengah merajok. apa korang buat.
        taknak kawan :p

   8. Apa reaksi korang kalau korang tengah nangis tetibe crush datang pujuk :O
       bangun dn sepak die ._. tetibe je dtg..

   9. Korang ade berapa kawan baik?
       2

 10. Antara bestfriends dengan parents , korang dengar cakap siapa?
       kekadangg bestfriends punn tk betol, masok ayoo sikit. soo dengar ckp parents lagii afdal ><

 11. Ape korang akan buat bile korang on9 fb,ade org bagi link and bile korang bukak je link tuh ade keluar gambar ghost :O
       carii org yg bagii link tuu sampaii lubang taikk ._. 

  Question for those who want to answer it
  1. Korang suke tak kalau lelaki mintak duit kat korang? 
  2. Suke makan pizza hut or Dominos pizza? 
  3. korang kalau mandi agak2 barapa jam?
  4. bestfriends korang ade tk yg suke caci korangg padahal depan2 baik jehh? Ke acane?
  5. Ade twitter? 
  6. Korang pernah ngorat lelaki? ><
  7. Pagi-pagii korang suke buat apa?
  8. Matapelajaran mane korang paling korangg suke?
  9. Pernah terjatoh dalam longkang? dekat mane?
  10. Zizan ke Johan paling lawak?
  11. Filem apa korang selalu tengok? 
  Tagged <3
                                          
p/s : sorry kalau siti tak cukup 11 org , takpe kan? :O and sorry kalau siti tag korang , korang tak suka.. takpe kalau korang nk buat , buat laa..kalau tknak abaikan je ^^ easy right?

Mood:

Sunday, 2 June 2013

Izzue islam got marrieds??!

 *Izzue Islam & Awin*
Huhuhuhuhu , mengapaa kau pergiii disaat beginiii ~ wuuuu wuuu .Sampaii hati kekanda tinggalkan dinda ya? Bencii benci bencii ~ Haha. K tak sangke izzue islam dah kawen harini btw, hari ni hari jadi die.. someone says lhaa. K first of all , Selamat Pengatin Baru! ;") tak rela i nk lepaskan you nohh :3 ehh jgn nk menggedik laa -..- Whatever. Well, die ex siti kott , cehh perasantan ahh kau siti! Hahaha. sekali sekala mane idoknyeer. Takpe ahh kalau die kawen emm cerita Aku Sebernanya Isteri Dia on lagi lahh kan? Tade laa kot kot diorangg nk stopp duluu sebab izzue islam just married right? :/ Hmmm harapp-harapp on lagii , dapat tgk ex siti Wakakaka~  Tak sangke jugakk on jehh FB mesti sebot2 pasal izzue islam kawen LOL. Biarlaa diorang nk kawen ke tak :p hak kawen hak diorangg hak kitorang haktuihh puihh huiihh~ amboiihh siti melebihh nihh :p haha just kiddingg mehh . Touchingg sgt :3 .  Well , banyak gakk yg minat gila-gila dgn izzue islam sebab ketampanan die terserlahhhhh. Lagii satu die belakon mcm real je :D im very impresive! Siti pun minat die jugakk just sebab siti suka tgk die senyumm~ alolololo shomeyynyaaa xD..
Siti harapp izzue islam dgn awin happilyy ever after! :) wehh kau melebihh-lebihh lhaa haii -.- ehh lantakk aku ahh :p . Cehh.. batakk jap. One more things :D tak sabar-sabar nk tgk episod yg ke9 kot" haha best siakkk 
Rugii woo tk tgkk :p Okay bye............ ._.

Mood: