hdyhzhri
Dunia Dah Maju -.-
posted by First Love 23:28 1 comments

Assalamualaikum! hehehe blog kiteww tukar baju lagi xD muehehe. Simple jer. Haa! ini semalam punya story. Aku dengan family aku pergi Aeon. Mak aku cuma nak bayar duit dekat mana ntah. Aku pun follow ah dengan adik aku. Lepas habis apa semua tu. Adik aku nak pegi tandas , ajak ah mak aku sekali an an.. Masuk dalam tandas Aeon tu. Aku pergi dekat singki , nak basuh tangan. Tu kira frist time ah aku masuk tandas Aeon. Sebelum nie takpernah pun masuk tandas kalau pegi jejalan. Aku tengok adik aku basuh tangan , aku pun letak le sekali tangan. Aku cari lah tempat tutup paip air tu. Mase tu aku dah blur sgt. "Macam mana lah nak tutup mende alah tu!?" /dalam hati/. Pastu ada mak cik sebelah tegur aku

 nanti dia tutup sendiri dik...

adoii yaii malu siaaa >_< masa tu aku tersipu sipu malu. Dah la ada orang lalu lalang situ. Mak cik tu pun aku tengok nak tergelak. Gelak la makcik kalau nak T^T saya terima!. Adik aku heh! lagi la gelak kan aku. Kot ye pun, letak la signboard 'PAIP AIR AUTOMATIK' senang la sikit . Ini tidak -.-  buat malu aku ja. Ini belum lagi kalau ada orang first time datang Aeon . Haihh.

*malunya woii , maluu x((*

Macam macam lah benda serba moden dekat dunia nie. Sampai aku pun tak tahu mende remeh nie. Bagi aku ada kebaikan jugak pasal paip air automatik tu. Sebab kan, kalau kita yang jenis lupa something yang small the matter macam nie. Jadi membazirlah kannn? Inilah kebaikan paip air nie, dia tutup sendiri. Tak perlu pulas pulas bagaii. Lagi satu pasal pintu bilik air dekat Aeon tu -.- ya Allah, aku tak tahu pun pintu tu kena tolak kebelakang, yang aku pergi tariknya kuat-kuat. Orang lain usha lain macam aje. Tetiba,adik aku tolak pintu tu pastu dia pandang aku. Aigooo ~! -.- seriouslly?! Buat kelat aje muka nie. Dah lah malu dengan paip ayo tu. Ini lagi satu hal. Adoiii! ketinggalan zaman betullah aku ni. Haishh anak sape lah nie. 

Dunia dunia maju bebeno pun! Aku dah lah jenis yang tak ambil tahu sangat pasal mende yang macam nie. Termalu sekejapp. Masuk je tandas , aku bukak paip air tu , tak tahu lah pulak air tu kuat! Yang aku pegi tarik kebelakang lagi. Lagi kuat lah pancutan air tu keluar. Habis basah baju aku nasib baik sikit jee.. Hahaha yang tak boleh blah nya orang sebelah kena pancutan air tu. Kekeke~ . Nasib baik aku cabot dulu. Adoiiyaii. Sedihh rasanya. Inilah akibat orang yang tak reti nak ambil tahu menahu mende cengginie. Kan dah malu. Sungguh tragisss :'3 
Kebosanan ~
posted by First Love 23:55 0 comments
Assalamualaikum :) semenjak berjangkit penyakit Runinng Man dgn abangg aku nie memang tak pandangg blog ni haa -.- terconggok depan lappy tengok cite RM ala yang ada my lalinkss{kwangsoo} tueww . Mehehehehe. Seriuss aku taktahu pun kewujudan cerita tu. Seriuss talk. ketinggalan zaman .Kalau aku tahu cengginie bestnya! Memangg takda nya nak berblogblog bagaii. First time tengok cite tu dekad tv2 masa tu memang aku blurr taktau apa apa. Entah tak ingat umur aku berapa masa tu. hiks :3 . 

Then, kemunculan abangg aku nombo dua .Yalah dia ken baru balik dari U memang buat semak ah dekad rumah -.- lagi pun dia tu agak pendiam dan tak selalu kelaur bilik. Sekali bau bilik dia macam macam bau ada.. Ekcelii an, bilik dia ada mesin basuh , so kalau aku nak basuh bajuu selalu singgah bilik dia. Kekdang dia selalu tengok cite yang dia selalu bukak dekad lappy dia aku terdengar bunyi orang gelak. Aku usha jap. Macam best jer.. macam seronok jer . Usha punya usha sekali gelak aje manjang tengok cite tu. Sampai air dalam mesin basuh pun aku lupa nak tutup. Syok beno tengok cite tu. Lagi lagi ada Lee Kwangsoo :)) aku suka dia. Dia comel comel sangat sangat baq hang. Lagipun dia suka buat lawak and then suka buat muka dia yg terkejut tu. hahaha tersangat lah kelakar. wuu

Aku mula minat tengok cerita tu. Kan cite tu selalu start tengah tengah malam.Soo aku tak dapet nak controll mata yang macam pandaa nie daripada tertutup. Lagipun aku takod ahh .___. walaupun ada jembalangg batak/adik/ yang memang dah ditempat kan untuk tidur di ruang tamu tu. Adik aku pun minat cite tu. Aku tahu taktik deme yang kotor tu. Cehh, konon nak teman dia ah tidor situ. Ada geng. Boleh tengok ramai ramai. Tada rasa seramm ~ . Seronoj tengok tengah tengah malam, gelak aje manjang depan tv. Mak aku pun tutup pintu bilik :3 hehehehe. aku dapat gelak , orang yang tengah pengsan pun boleh sedo balik . keke.

Masa abang aku ada lagi. Aku ada jugak tengok laman sesawang yang dia selalu tengok cite tu. Boleh tengok masa dia dah blah nanti. Tapi malangg. Lappy aku nie tak secanggih Acer , tak semoden Del T^T maklum ler laptop 1malaysia. /sadissnya rasa/ . Haipp. bersyukurlah . daripada tade yedok? . Yela , asyik 'not responding' aje -.- asyikk hang aje. Nak aje aku campak loji . 

Masa aku tengok cite tu, aku tersentuh. Tengok keramahan kwangsoo yang amat ramah dengan sesiapa je. Buat lawak selalu sangat ;') haishh jadi bini aku jelaa!! huhuhuhu. Sebernanya aku bosan. Taktahu nak share apa. Nampak tajuk title tu? , 'kebosanan' . Kalau dah bosan,bosan jugaklah entry ni -.- 


*love ya RM !!!* XOXOXOXOXO xD

Big Dreams
posted by First Love 15:18 0 comments

Yayy! dah boleh online balik . wuuuuuuuuuuuuhuu ~(-^-)~ . Sebenonyee lappy aku mendap sikit , soo kalau dah mendap meansnye rosak. HAHA . aku pelik ler , abang aku dulu pakai lappy nie laju je dia punye effect. Sekali aku pakai sekarang dah lebo. Keyboard punye huruf 'R , Q ,T' pun dah tak mandang -..- aje ganeh betol kamu nie . Hehehehehe. jari aku semua comeii-comeii :3 . agoknye itu le puncanya. Wahaha.

Back to the topik kiteww hari nieww yeww,  haishh tergedikss pulakss ._. . Ok , kau orang ada cita-cita besar? Well , gua pun hade. cehh :p . Bezanyaa , impian kita or cita-cita agak berbeza. Walaupun sama tapi tak semudah tu kita boleh kecapi , mesti ada halangannya tersendiri ummm..dugaan lah katakan right? Aku kan...selalu angan-angan nak pergi belajar dekad luar negara . Terbang sana, fly sini , duduk sana. Kalau boleh nak angkut mak bapak aku sekali duduk sana. Tapi  KALAU aku boleh pergi sana pun , aku tetap ingat Malaysia , darah tumpahnya disana. Cehh betoi ke ayatnye? .-. err. Abaikan. 

Walaupun aku bukanlah anak , kawan , saudara , sepupu , se se..se apa lagi ? -.-' haiyo. *sambong* yang pandai lagi bijaksana. Pasang angan-angan tinggi mengunnung ! tapi belajo macam nak tak nak ? hapahh pun tarak. Habu pun taknak . Thats normal things la you olls!. lololol ~! . Mula-mula dah cadang 
"Aku nak belajar rajen-rajen..aku nak mak bapak aku menangis kerana kesungguhan aku dan bangga ada anak macam aku" 
semua org  ada kan cakap macam tu? Siap berkerut-kerut dahi. Siapa yang tak nak mak bapak bangga dengan kita kan? kan? kan?. Aku lagi nak. Aku tak pernah dapat A dalam mata pelajaran kalau ada pun sekali aje itu pun masa trial UPSR tahun tahun lepas punya. Mata perlajaran  BI . Puihh! nak nunjukk ahh tu!! hahaha . Shhhhshh. ape salah nye kan? BI kut. Aku suka BI <3 i like. 

Math? Sains? ahahaha kimsalam -.- paling koman pun dapat B or C aje. Atehh pago je markahnya. Sebab tu la kita kena belajar rajin-rajin kan? Aku pun duluu siap berjanji nak belajar betul-betul tak nak main-main. Haishhh tk dapet den nak nolongg! janji tinggal janji aje. Yaa , aku nie memang rope ini. Kalau bab bab belajo nie , kena ada dia punya strategi. cehh strategii oww ~. haha. Yela , kena tenang , suasana yang aman tiada gangguan jembalang-jembalang batak dirumah/adik/ . Itu lah paling fail. adik-adik mesti ada je buat bisingg! naik bernanah telinga aku dengo nye -.- Lagi satu, kalau nak study , kenalah siap kerja kerja dirumah dulu. Tak akan buat satu , lepastu..
"Peah!!...mai kedapo , potongg sayoo..masak nasi jgn lupe!..pastu jemo kain" 
haa sudah! tak masuk ahh ilmu. Asyik kena panggil dengan bonda aje , itu aku le selalu. mueheheheh.

Menimba ilmu nie senang , cuma kita aje yang malas nak belajar. Sedangkan Allah s.w.t pun suruh kita menimba ilmu supaya diakhirat kelat ada bekal untuk dibawa. Kan? So sebagai Mangsa PBMSR tahun depan yang tak lama lagi datang, aku pun kena belajar..fokus on study. Yeahh. Bertawakal , berdoa , berusaha. Insha Allah berjaya.
Cehh udoh rope pesanan ikhdmat masyarakat pulak . bhahaha.

*pelajar contoh yang terbaik -______-* cehhh kate org! die pun serope jeer! . eh iyeke? ihihihi *tutupmukadenganbaldi* . 
Too Obses ~!
posted by First Love 21:29 0 comments
안녕하세요. Assalamualaikum! . sejak first time tengok cite Running Man , terus minat . Lagi lagi ada Kwngsoo si girafah! Hee dia comel kan? Aku minat gila babengg dengan dia. Untungg ah HyeMi dapat bergambar dengan kwangsoo. Heheh . jeleshhh itew. Aku suka kwangsoo sebab dia tu funny & happy ~ aku suka cara perwatakan dia. Daebak!. amboii bukan main lgi yer? semua ayt deme guna , kau pun nak gune jugak?!  Hehehe.  Maklum ler kemarok sgt tengok cite tu. Mau tak ngikut sekali ? haha. 

Sampai sekarang aku asyik kokak Encik Google semata-mata nak cilok gambar comeii Kwangsoo. Profile Picture dlm fb pun banyak gambar kwangsoo { tade la banyak sgt 2 3 keping aje } haha. Entah la aku terlalu obses dengan Kwangsoo! omg! dia sgt sgt hensem dan kelakar. Aku pun pelik , asal aku tengok cite secara online aku nak tengok part yang ada kwangsoo aje. Sebab tang dia semua kelakar. Aku suka tengok muka kelakar dia. Ia membuat kan aku tergelak guling-guling. 

*gambar first tu comel!!! ken ken ken?*

See ? aku dah obses pulak dengan si kwangsoo nie , lahaii -.- anok sapo lah nie. Tapi tade la sampai nak kumpul duit banyak banyak , ikad perut sampai kempis semata-mata nak fly korea sebab nak jumpa kwangsoo. Hishhh! itu dah obses sangat !. Gambar bwh nie gambar background desktop lappy aku. *anoyed*


Tahu burukk ._. abaikan kualiti gambar nie. Agak kabo skit. Harhar안녕히 가세요!!! /throwhearts/ :**
Kenapa nak cantik?
posted by First Love 13:46 0 comments

Assalamualaikum. hmmm , udoh udoh le tu asyik cite sedih je manjang -.- . Haha . ish tadenye nak cite sedih sedih bagaii. lol. Ha! kenapa nak cantik? . Selalunya kaum hawa yang obses tentang kecantikan. ye aku mengaku. Aku pun nak cantik nak lawa nak cun nak putih melepak and sama waktu denganya ~ . Korang pun nak jugak kan kan? Yayy! kite geng :* . hihihi. Tapi bagi aku kan, cantik nie bukanlah semata-mata nak menunjuk-nunjuk dekat orang "Haii you olss tgk lah muke my olss ~ cantik an an?" ishh eidak le. Itu RIAK namenya. 

Aku cuma nak cantik sebab tak nak orang kutuk diri kita yang serba kekurangan nie. Malu k malu ._. dengan adik-beradik sendiri pulak tu. Huhuhu cedih* sobsobsob. Kaum hawa termasuklah aku sanggup beli berjuta-juta jenama produk kecantikkan semata-mata untuk cantik. Tapi aku tade la berjuta-juta setakat beringgit-ringgit mau le ._. duit tak mandang. Dulu aku tak kesah sangat dengan diri aku nie. Tapi bila aku dah semakin dewasa dan semakin muda *cough* . Aku mula sedar bahawasanya , kecantikkan perlu ada di dalam diri kita bukan untuk diri kita aje untuk suami kita pun bole. kau dah kawen ke? cehh :p . Tade la aku just bagi pendapat jer. Hok'alohh . 

Walaubagaimanapun, aku wakil daripada kaum hawa yang lain. cehh. Cantik tak semestinya kena dengan muka kita je ye? Kalau cantik hati kan bagus, cantik rupa ,cantik hati baru molek . Ada jugak orang nak ye. Ini eidak cantik rupa tapi hati  hodoh bebeno pun. means : perangai buruk. Sebernanye, aku tertanya-tanya kenapa ek kita nak cantik? sedangkan rupa dan paras kita tak membawa ke akhirat. Sedangkan Allah tak akan soal "Cantiknya kamu nie, apa rahsia nya?" . tadenye. Tapi itu di alam akhirat nanti. 

Aku ada kawan namanya kelly {bukan nama sebena}/taknak dedahkan identiti seseorang/ . Dia nie rupa tade la lawa {bukan nak kutuk} . Dia kata dia teringin nak cantik teringin nak ada orang yang sayangi dia{bf} tapi masalahnya dia tak cantik . Orang padang dia jijik. Aku denga pun rasa nak nangis tak berlagu. Dia kata "aku tak cantik macam orang lain" . See ? aku tak suka dia cakap macam tu. Dia comel apa. Entah lah , bagi seseorang perempuan yang kurang cantik susah nak disayangi orang. Sebab dia macam tu jer orang benci dia? Pity her. Tapi , Alhamdulillah , masih ada lagi orang sayang dia , ada yang nak kawan dengan dia aku lah tu . hihihi bangga sekejap. lol. poyooo ah aku. Bagi aku kan, dia tu cukup baik. Baik sangat-sangat! . Sayangnya, diorang tak nampak ape yang aku nampak. Itulah kesimpulanya, jangan padang orang dengan rupa-paras , padanglah hatinya. 
   nobody perfect , try to be original , try to be you 
Meet the Divass xD
posted by First Love 22:19 0 comments

Assalamualaikum. asyik cite pasal lovestory aje. Hehe. mehh aku kongsi story about my very precious divass a.k.a bff poeber aku. Dioranglah jantung aku, diorang lah tulang aku , dioranglah segele-gelenye pun. I love them very much. Even, we're always fight , not just fight.. kami jugak tak bercakap tak sampai 3 minit , lepastu ok dah. haha. Lets meet my oldest bff... 

Her name is Mashitah a.k.a iya :D yeayy! dia comel kan kan kanss? macam aku. ahak. Aku selalu gadoh dengan dia ni, hehehe kadang kadang tak bertegor langsung.. Entah lah,salah aku kut. Ignore it. Dia ni terlalu obses dengan Justin Bieber , minat la kan? Aku pun minat la jugak dengan JB nie. sikit ah. I love her so much, dari tingkatan 1 aku kenal dia, bak kata iklan digi , kami buddyz takkan terpisah. lol. iyeke?. ahh abaikan je lah. Ciri-ciri dia nie agak muslimah sedikit, aku kagum dgn dia, dulu dia lain sekrang alhamdulilalh! Allah dah buka hati dia untuk berubah kearah kebaikan . Ngee ^_^

Haaa ! ni shahrifah nurfarahana a.k.a iffa. Aku paling kamceng dengan dia , selalu gadoh dengan dia nie, ade je hal budak ni nak kenakan aku -.- kekadang rasa nak humban aje dia ni dekad sungai. Aman dunia aku :3 ngehehhe. Tapi dia nie pantang keturunan nenek moyang dia kalau ada orang buat hal dengan dia nie, contoh ngumpat belakang2 . Sikit-skit ajak fight , sikit2 aje ajak fight .. haishh macam budak-budak. Tapi dia nie baik gile doh ~ lagi stu memang sakit hati bila kena buli dengan budak pendek nie -.- sabo je la.

 Heeee nie eliott(elia) :B my kemboo tk seiras langsung. Die ni sewel plus gedik giles. Kalo sesape terjebak dengan perangai dia an..komfom jadi kanak-kanak zaman dahulu kala. Bdaknya blurr giler.. , annonying sikit budak nye. Mulut dia ni takbole diam asyik nk bercakap. Aku suka suare dia :3 macam katun . Macam org tak matang lagi suaranye. Dielahh my gemokkku tercomeless! 
sebernanye, aku bosan.. tu sebab aku sje nk cite tentang besprengg aku. Ada lagi sorang besprengg aku, tapi die xde gmbr .. , nama dia atika . dia comel budaknye.. kecik kecik. Suka tengok bulu mata dia yang melentingg plus lebat. Boleh menarik mata-mata kaum Adam tahu!? menggoda gituww ~  itulah, setiap insan memerlukan sedikit kasih sayang tak kira walau tua manapun orang tu. Janji kita bahagia, boleh kongsi derita dan duka sesama sendiri. Alhamdulillah ^^ thankyou Allah.
My Fault
posted by First Love 14:50 0 comments

Assalamualaikum , to a girl name '"friend "
Salah aku jugak sebab sudah lama tak tegor dia , salah aku jugak sebab TAK HARGAI dia , salah aku jugak sebab terlalu takod dengan perasaan sendiri , Dia ? dia tak tahu semua itu...  Memang wajib kut aku kena macam itu.. Thats all my fault my mistakes and what so ever! Aku bukan lah 'calang calang' kawan yang baik lagi mulia bagi dia , aku cuma manusia biasa yang banyak salah silap , banyak dosa itu aje. So you should know that ,takpyh ungkit lah  kebaikan yang kau taburkan dekat aku dulu. Aku ingat semua tu ! Aku tahu kau hargai aku , aku tahu kau bnyk berjasa dengan aku.. Aku tahu lah! Salah aku! Semua salah aku! I know that. Takpayah nak berspeaking , kalau speaking pun tah ape ape tah. Aku pun pelik bila baca DM dgn kau -.- Itu kelemahan kau kan? Aku pun ada kelemahan jugak ! Aku nak bagitahu kau lah kan , sepanjang hidup aku kawan dgn kau aku xpernah pun rasa menyesal atau rasa serba salah dgn kau. Sebab aku tahu kau baik , kau ikhlas.

From now , i realize that yang aku ni tak reti jaga friendship kita kan iya ? Iya aku tau kau banyak berjasa dengn aku , tk perlu kau ungkit kan. Im sorry , forgive me. Kau takpayah la fikir aku ni baik sangat. Takpayah sebab aku tak baik sgt pun lol. Tak layak jadi 'sahabat sehidup semati' ahaha lol. Make a new life ok ? Maybe its hard but i believe Allah , setiap perkara mesti ada hikmahnya. Maafkan aku andai setiap perkataan menyakitkan hati kau. Cuma Allah aje yang tahu hambaNya sekrang menahan sebak didada. Lololol. Ok bye

'Friends eat friends'
posted by First Love 22:21 0 comments



Sedap ke kawan makan kawan ? Namun itu bukan persoalannya , kau datang tak diundang tapi aku dah tahu kenapa , kau tiada kawan nak sembang , gelak gelak , gossip , meluahkan sesuatu ! Well , kitorang terima lagi kedatangan kau walaupun berasa agak peliks sedikit. Dan kurang memuaskan , tapi bila kitorang kenal kau tahu kau , kitorang jadi terbiasa dengan kau , jadi kitorang accept you to be our 'friends' , tak sangka lah pulak sanggup kau luahkan perasaan kau disekeping kertas dari buku sekolah dan mungkin kau tak tahu yang kau dah buang , tapi ! Manusia la kan? Kalau nampak benda yang bertulis tulis bagai ! mestilah nak tahu kan? Tapi bukan aku yang tahu , tapi kawan lain yang baca isi dalam kertas tu dan bagi dekad kawan aku! Bila aku baca nya , sedih amat sekali .. kau salah pilih kawan ? Hah ? kau fikir kitorang ini jahat sangat ? What?! Dan kau tulis 'bfff lama' kau tu lebih baik dari kitorang?? What is this?! Kau fikir kitorang layan kau macam tunggul ? What the fish?!! Ape ni? Bila masa pulak? Mungkin kitorang takperasan kau ada , tapi at least kitorang ada jugak layan kau dengan baik , teman kau , sanggup jadi kawan kau ! Aku fikir kau ikhlas , tapi kau sangsi dengan kitorang cukup pasrah hati aku!

Dan paling aku tak sangka kau kutuk kawan aku!! Elia tu baik tahu? Cuma dia tu tak matang skit ehehehe. Sebelum ni dia layan kau baik aja , tak ada pulak kitorang nak halau kau? Serius wehh , firstly memang kitorang taksuka kau lepak dengan kitorang tapi bila lelama rasa macam best giler lepak dengan kau! Tak sangka pulak kau sanggup tulis macam tu dekad kitorang. Really really dispointed ! Inilah dikatakan talam dua muka! Depan cakap baik baik belakang? Allahhualam~ , apa kurangnye kitorang ? :'(( kalau salah tegurlah takpayah nak luah dekad kertas! Macam dia faham apa kau tulis , tulisan kalau lawo takpe la jugak. Geram betul dengan kau perempuan. Tapi aku sabar aja! Kau belom tahu lagi kalau iffa tahu ! nasib ah kau makan caci maki dia dekad kau! Iffa memang dulu kurang suka dengan kau , tapi bila kau dah rapat rasa macam iffa boleh dah terima kau , see ? kau taknampak! Apa yang kau nampak cuma 'KESALAHAN' kitorang aja. Menyesal tahu ? menyesal gila!

Kenangan dengan kau dah jadi sejarah silam kitorang , walaupun kau taktahu! Ahhhh aku benci kawan yang macam ni :'((
Our Sweet Memories
posted by First Love 14:45 0 comments

Assalamualaikum. The flashback start ~ muehehhehehe . Teringat masa dulu , kita bertiga ! Kalau bab bab mengutuk memang kitorang lah no.1 nya , tapi kitorang kutuk org bukan depan depan lah , hahaha. Goyanggg ~ . Itulah prinsip kitorang , ekeke. First time , meet ifa and pikah .. terasa ditakdirkan untuk sehidup semati ! and ofcoz lah kitorang penah fight each other sampai tak bertegor. Lumrah ~ . But , adakala nye aku rase serba salah , sebab aku lah punca we're fighting , kejam gile aku .__. tapi aku tak nak ulang lagi , yang sudah sudah lah . Cehh ayat kemain :p . Ingat lagi , time cikguu petang paling kitorang bencii giler vavi ! Iyela cakap buat itu , buat itu la aku buat , tetap kena denda -.- mmg bodoe bertingket-tingket . Haa mase tu dalam makmal matematik 1 , ciss asal cikgu tu laluu ~ semua kelam kabut lari ! hahaha kelakar sampai jatoh kerusi aku buat , sian pikah jadi mangsa keadaan . Adoiyaii bile diingatkan balik , mmg kelakar lah. Kitorang kalau ada masalah share share , bab kate org sharing is caring , puiih. Sampailah hari terakhir sekolah , kitorang tetap bersame together forever ! :') i really miss that time. Rase nak putar balik masa ! Ya Allah rindu gile . Syahdu pulak bile menaipp ni haishh *lapairmate*  . Ada satu hari ni kan, kitorang dah rancang nak main tepong dkt sekolah lah . Mase tu pulak dah ade spoke check , mmg kenalah ! Kitorang tade idea mmg kne spoke check jugak dkt beg . Mase tu dh selamat BUT ! dtg pulak cikgu gedik nak nengok jugak , habis kena kantoii dgn cikguu ptg tu ! Lepastu kena panggil lgi dgn Pengetua ! mmg menangis tak berlagu lah. Pengetua pegi tempek tempek mende alah tu kat muka kitorang , act ada lagi budak perempuan kena tempek tempek kt muka mase tu. Haish tangan pengetua kaso bebeno :p . Time tu i really really regret it ! I dont want to do it AGAIN ~ T^T nasib baik ta kena buang sekolah . Malu woi malu . Tapi kire ok jugak sebab bukan aku sorang je kena , bffffff poever ade sekali muehehehe. Bagi aku lah kan pengalaman ni membawa pengajaran dkt aku :') . 
Bersyukurlah!
posted by First Love 10:55 0 comments

Allah bagi kita Hidup diatas muka bumi ini,
Allah bagi kita Rupa paras yg cantik cantik molek molek belaka,
Allah bagi kita Ibu Bapa ,
Allah bagi kita kawan , sahabat , saudara , sepupu 
Allah bagi kita Rezeki makanan minuman , kesihatan , kecerdasan , kejayaan 
Allah bagi kita Tempat tinggal 
Allah bagi kita mata , telinga , hidung , mulut , muka , tangan , kaki .
Allah bagi kita apa yang kita ada untuk Bersyukur! Bukan diagong-agongkan
"Sesungguhnya semua yang kita ada HAK MILIK ALLAH ! Maka berSyukurlah!"
 Kita sering terlupa atau buat buat lupa akan Nikmat yang Allah berikan , tapi kita tak sedar pun jikalau Allah tarik balik Nikmat yg Dia berikan kepada kita! See ? apa yang kurang disitu ? Ye! kita tak berSyukur dgn NikmatNya. Allah teringin nak dengar hambaNya merayu , menangis , berdoa kepadaNya . Janganlah sesekali lupa Allah , Allah tuhan yang Satu! Tak perlu kawan , sahabat or Boyfriend untuk meluahkan segala galanya! Sedangkan kita ada Allah ? Yang sentiasa ingin mendengar dan membantu kita! Kawan boleh ke bantu kite ? x , tapi die boleh nasihat aje. Allah ? Allah itu Maha Kuasa! Hanya Orang yang beriman yang berHak untuk mendapat pertolongan dariNya. 
"Ingat dunia ini bukan SELAMANYA! Akhirat nanti akan TIBA ! Tak terlambat lagi kalau kita nak berubah , cukuplah berubah untuk selalu ingat Allah , ingat Nabi kita , cukup Solat , tak apa kalau kita diejek , sedangkan kita yang berUntong dapat masuk Syurga , dapat berjumpa denganNya dan jugak Nabi Muhammad , Ya Allah ! best kan? Duduk disana beriang ria ! dapat makan apa yang kita kehendaki!"

hanya satu perkataan yang membuat kita bersyukur kita kepada Allah , sebutlah Alhamdulillah :')
Changes;
posted by First Love 22:42 0 comments

hai hai ^^v

Done. Malas dh nk tukar2 skins -.- penat aiihh edit edit bagaii , Kalau pakar boleh laa bt sekelip mata.. Ini idak ler. Duk tergaru garu kepala :p ishh peningg dkt code code html jadah pe tah. Teman masih mentah. haha. 

Rasa bosan pulak bile jdi bloggers nih , tiada idea.. nk update ape.. Kalau pandaii berkarangan takpe le jugak. Bile nk luahkan sesuatu.. kate beria beria sungguh update dkt blog.. bukan nk ckp direct ape lah itu lah ini lahh.. Lantak aku lah :p wek. Ini belogg waa.. so wa bole bt ape yg wa suke.. Sebokk pulak die. Tahu la tde belog. Harhar . 
Till then , aku lapaaaa ._. 
Bff.
posted by First Love 14:46 0 comments

hai haii ._.

Pernah tak cemburu dengan bff sendiri ? tak pernah . Diam . Aku ye, aah jelous much with someone , die kawan aku , aku rase la kan , die mcm suka kawn dgn 'someone' tuh , suka gilaaa.. Sampaikan die nak je br'kepit dgn 'someone' tuh. Aku ? aku kawan jelaa dgn 'bff someone' tuh.. ._. die okayy jugak. Bukan aku nak ngutuk 'someone' tuh , just aku jelous je ._. mcm diorang je Bff . Ugh, selalunye aku dgn die, now die dgn 'someone' tuh. Thats make me soo sooo angry with 'someone'. Lol .

Bukan angry mcm marah gila sampaii maki dia snyap2 , nope. Just marah marah gitu je. Jelous je lebih. Haha. 'Die' dgn 'someone' boleh dikatakan 'rapat sangat' . Aku kesian tgk bff 'someone' tuh , macm bt endah tk endah. Bile tade bff aku tu , 'someone' tu msti lah kan nk borak , ckp2 dgn bff 'someone' tuh. Well , aku pun die ade gak sembangg , hmm .  Thats is the problem . I cant be just like 'someone' ._. i think she quite happy go lucky , thats why my bff like her more. I think lah. So tahniah ;')) wuwuwu.

Paham ke ape yg aku cube maksudkan ? Someone tu kawn aku , die tu bff aku. Bff kawn someone tu pun kawn aku , mksudnye . Aku dgn 'die' bff sejak tahun 2012 , then 'someone' tu muncull pada tahun 2013 iaitu tahun ini.. soo secara betulnya 'someone' tu bff dgn 'kwn someone' tulahh. Erkk ? -.- aku pun tak paham. Ahh lantak ah. Taknak aibkan bff sendiri.. or buruk2 kan die. I love my bff , and i dont care how perfect they are. They are my bff till jannah esspecially Iyaa ;') love her too. Bye


Ohh crush
posted by First Love 15:10 0 comments
haii haii ._.

 Emmm sape 'diaaaa' yg siti maksudkan tu ? bf ? nope. Friends? nope. tego pon tk penah :p . Nthen what it is ? emmmm /think/ ok ok he's my CRUSH ! hahahaha! ._. bukan 'suka' mcm CINTA ewwww no wayy siti setia pada yg satu ohkayy ~ lololololol. 'suka' mcm minat die , just suka mcm .. tgk die senyumm nampak like candyy , sweet je senyuman die tuhh , muke die comell gituu aww <3 meltingg mak nok. Mate die Ya Rabbi ! menggoda ~ kahkahkahkah. 

Sebernanyer. siti pun tak paham , bukan siti ni 'Perasan sgt' just terpk jugak , die sometimes like suke tgk kelas siti ._. same dgn 'abang' siti tuhh :p ape masalah nyer ? tulah , malas dikatan 'PERASAN' , perasan je lahh siti nih. Die ade sepupu , Elia . My besties . Bestnyer elioot dpt sepupu hensem awhh ~ T^T kot kot jelaa ekk.. kot kot mak die dgn mak elioot nii suke same suke :p mne ler tahuu en? naik pelamin , ekekeke. 

Jangan mara ekk elioot :3 huahua. I cant handle myself too looking at him ._. comel die tu. Haishh. Cehh siti punyer tanak lak tgk ek?. Ishh kalo siti tgk pun , mcmlahh die nk tgk :p buat sakit hati je adelaa ;_; uhuk. Tapii an crush siti lg tua dri siti :/ //tsk tsk//  huh!. Lgpun , mungkin crushh siti tuu ade 'cikaro' haha soo siti anggap jela die crushh ._. tak salah kan?. Hmmmmmmmmm .__. sometimes lah kan, siti selalu mcm 'suka' bile die senyummm , rase mcm die senyum dkt kite pulak . //WEKKK!// -..- haha. perasan sungguh. Lantakk ah. Haishh perempuan perempuan.. ._. easy too cair lahh. Duh ~


Kenangan.
posted by First Love 14:34 0 comments
Hai hai ^^v

Alhamdulillah selesaii makan tadi :p . Korang dh makan ? :3 mesti sedapp an lauk pauk mak korang masak ^^ . eh tetibe je . Ok tanak ckp bnyk . Muhd Hakim Bin Salleh , die seorang yang peramah! kelakar orgnyer.. dan kekadangg sakit hati bile br'kawan dengan die :) tapii sebagaii kawan kenalah sabar kan? Die jugak baik hati orgnyer , walaupun die gengster , cehh :p . Die tak pernah tak hormat orang or kawan kawan die yg lain , Bgi siti , die die.. die kawan yg baik ;) dulu siti benci die sgt sgt .. dulu siti tak suke die , sebab die suka sgt kacauu siti..ckp siti itu ini sampaii siti menangis depan org ramai ! -.- tapi siti dah lame maafkan die .. sebab sejahat jahat die pun , die prnah tolong siti dulu. 

Semalam , siti bergerak hati nak on9 , siti bukak fb kawan siti Elia , hehe . Saje bukak fb kawan siti . Die pun tk kesah sgt. Soo siti bukaklahh , usha usha scroll atas bawah , tupp tupp siti terbace kawan Hakim punye status , 
"Sedihnyaa apabila kehilangan seorang kawan yang amat berharga dalam hidup kami. Tolong sedekahkan Al-fatihah kepada kawan kami ;(( "
siti terkejot! dan rase mcm tk percaya! Unbelieveble , yela siti dgn die dulu same same belaja tadika , dielah penghibur siti duluu.. :) dan bile siti bace dgn teliti , siti rase nak menangis ! rase jela. Ya Allah , die dh meninggal ;( petang semalam sebabnyaa sakit buah pinggang , mungkin Allah lebih memerlukan die. Siti harap yg bace entry ni , tolong siti eh? sedekahkan Al-fatihah dkt akim ? ;( Sebenanyer , siti dgn die tk rapat sgt sgt dkt sch , sebab kitorangg tk pernah ngejek mengejek mcm dulu.. Tapii die pernah bt siti gelak kekek hahaha , kelakar ;(( syahdunyer nak menaipp . Wassalam ;_;


Happy Eid Mubarak
posted by First Love 16:39 1 comments
Hai haii ^^v

Dah lame siti tak update blog :3 dah lama sgt sebernanye ._. Yelaa dkt rumah asyik asyik masak , kemas rumah , lepas tuhh tenet mcm siput khinzir je -.- err. Bloggers bloggers semua update pasal raye , nak jugak update sal raye :p haha . So korang raye mesti dekat kampung kan ? :( untungg ahh . Siti je dekat rumah sendiri :'( disebabkan kereta terlebih muatan :3 haha. Ok ok siti nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada followers siti ^^ kalau siti ada bt salah or terkasar bahase , siti mintak maaf eh? Nanti siti bagi duit raye :p And Kawan kawan beties siti yg sudi bace blog yg tk seberape nak lawa sgt nihh . hehe .

Siti doakan korang pulang dgn selamat , jangan main mercun sudaa :p awok dah beso sedo sikit. Ngehngehmgeh. Oklaah dah tade idea nak bgtahu ape dahh -__- 



Ok ni candid sebenayer ._. siti tak ready nak senyum dh abg kak shaqira tangkap -.- ohye siti tema hitam ngeee korang mesti wane bright bright an an? :/  Uhh semua muke sebikk  je , tahan kepanasan sebenayer. x3
Dari kiri Ayah siti ^^ , kawan ayah siti , kak shaqira ( pendek tu ) , adib , ecah , isteri kawan ayah siti , kakak shaqira ,Dari kanan atas ,Akak siti :3 demok. Mak siti ,and yg muke agak hitam >< hahahahaha tahu tk comel mcm kauorang :p yeah thats me sebenayerkan siti tgh tahan nak berak ._. tu muke penyett sikit tuhh XD Oklah hope korang happy happy je dalam musim Raya nih :) Hati hati dijalan raya , kerana dirimu begitu berharga :p *melawak jap*
ILY Mas :*
posted by First Love 12:50 0 comments
Haii haii ^^v

Sesiapaa pun ada kawan , bestfriend , bestie , bff dan sama waktu dgnyaa :3 an an? Cume sesetengah sahabat nihh cume ade time susah..time senang..lupe kite an an ? :'/ hummmm. Tapiii Mas lain.. mas baikk solehah dan sportingg :)) i love her very much.. coz she is the only one who understand me.. I mean she know me better then my bff , siti tk ckp pun elia,tieka , iffa ,pika tu tk phm perasaan siti , diorangg pun baik , kelakar..sporting.. :D siti kenal Mas mse ting 1 , Mas laaaa ade time susah senang.. selalu bg nasihat positif .. dan selaluu bg sokongan :')) thats why i love her more. 


Haaaaa cun x cun x ? :3 cun an an an ? :p ni lahh Mas a.k.a Abuzaaaarrrr xD sorry mas siti cilok gmbr dp twitter mas , kejap . Ngehngehngeh. I hope we will be friend till jannah ! :')) lebiuuu mas!!!!! alamakk :O dh mcm lesboo dh -_- eh tk laa. Siti sygsss die angat angat , dah ler pendekk gemokk comell lotte pulak tuh.. gewammm tgk die nihh , haishhh ~ :)) Byebye.

About The Principal *cough*
posted by First Love 15:55 0 comments
Hai haii ^^V

Hah! tentangg B A K A L "pengetua" tuhh -__- ecehh dh jdi pengetua dh pun :p ,  he's a fierce, high discipline and good at math :O wow! siti terkejot gilaa! Dtangg2 teros tnye pasal math and then talk like his known well in Math :p well , i think kan die tuhh guru matematik kot sebelomm jadi P E N G E T U A kt sch siti. Well , darii segi penampilan die mcm pengetua yg Blurr blurr sikit :p siti tgk die tuu mcm lainn darii pengetua siti duluuu ;( nak pengetuaa siti yang duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!~ die tkde laaa Garang sgt just mcm acah acah garangg nk buat kite takod eh? ._. 

Haha! yang siti tak boleh blahh membe siti ckp "Die tak lame lagii.." xD ajenyerr mulot jahat benoo pon , As well die tuh tua "kot" darii pengetua siti duluu , *baru nk ngorat* hew hew hew ~ Ohyeee mase tuhh siti tk tengok rupe diee , siti nk tengok sgt rope die mcm mne... mmg ahh kt astaka tadii die berceritaa , but tk nmpk sggt... maklumm ler mate teman nii idok lerr betoii mne pon :3 hua hua. Time rehat tadii terserempak dgn pengetua tuh.. siti cepat2 ckp "Assalamualaikum Cikguuu.." ecececehh ~ baikk nyee . Heh!

Mood: 

Oh ohh ohh balik kampong ~ ~
posted by First Love 00:59 0 comments

Yeay yeah! Balik kamponggg wuhuuuuu~ . Over excited sgt :p ,besok siti balik kampongg! yeay! *tepoktangan* :D dh lame siti tk balik kuantan! T^T rinduu dekt atok siti . Ohh siti kejapp jehh balik sana nii xlame pung 3....hari ja. haha . Well hari isnin kan sekolah? oh well , school holidayy dh nk habis! goshh~ kejapp nye mase br'lalu en? hmmm malas nyee nk sekolahh ~(~_~) ~ ehh bukn kau ke beria nk pegang pen bagaii? Muehehe. yelaaa mmg  pun.. just terkejot pejam celik pejam celik dh hari isnin.. Dh laa siti badmood plus bengang dekt 'kawn' siti :p batakk ahh die tuhh rse nk terajangg die smpaii Australia.. bia mam die sane. Nyemakk! . Dh larii tajokk -.- back to the story plish, 
Siti nk bersihkan mataa siti darii ngadapp lappy dopopatjamm jahh .-. dah laa 13% mata pelajaran tak siap agyy.., ape nk jadii ahh kau nih siti xD elehh small the pieces jehh .
Lepastuhh dkt kuantan tlong ini tolong ituu. ade jugak meringankn beban atok kt sane ^^ dan besok pukul 7 pgii dh kene bangun. See? malam-malam bute siti update blog , besok udah tertinggal , Tapii an siti takod ahh siti terlepas tgk citer Zehra tv3 , Aku Sebernanya Isteri Dia lakonan hero siti Izzue Islam , abammm pedashh tuh :( hmm , yelaaa dari perak sampaii kuantan dah brpe jam? Mauu 1 2 pgi bru smpaii .. Taknk ahh tgk dlm lappy , lappy dh ler lembabb gileee ++++ huhh -..- any ideas? Boiiboii~

Mood:

Tagged
posted by First Love 16:53 0 comments

Hai ^^ yeahh dh lme tk usikk blog kesayangan siti nihh.
Ok siti tk sangke pulak cik adik manis fina nihh yg sudi tag siti muahaha. Macehh :) .
btw siti tak tahuu soo siti bedal jelahhh miahaha~

Rules
  1. post this rules ^^
  2. write 11 things about yourself 
  3. Answer the question the tagger set to you
  4. Create new question for those who you want to tag
  5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
  6. You are not allowed to tag back :)
11 things about Me
  1. Comel tapi gemok , sikit kayy sikit :p
  2. Tak pandaii math , fact siti tk suke math ._.
  3. Friendly 
  4. Suke bace Novel sama ada buku or Online
  5. Tak suke perempuan bajet cun , dan rase die lebihh lawa dri org lain. wekk~
  6. I love cake secret recipe! yummm sedapp dohh~
  7. org selalu panggil siti, dayah or dayohhh orr Lonjong , sebab siti tinggi sikit xD
  8. Im too obses with cute cuddly kitten , its sooooooooooooo fluffy! smash it!! :3
  9. Kedekut 
  10. siti kurangg berkawan dgn perempuan dkt sekolah , sebab kebanyakan perempuan suke mengumpat dan mencacii kaum hawa yg lain . lol ._. tapii ade laa jugak 2 3 org siti kawan itupon bestie siti.
  11. tak suke pakaii bedak tempek2 kt muke , ewww rase mcm berlapis dn takboleh bernafas jehh ;p
Question from Fina

    1. Are you a kpoppers? kalau ye spe? kumpulan ap?
        siti tak minat sangat kpop nihh ._. 

    2. Ade crush tak? 
        ade, die bajet henshemm :p .

    3. Sejak bile berblogging?
        ntah tak ingat laah .

    4. Korang yg mcm mane? garang ? peramah ? pendiam ? suka ketawa sorang-sorang?
        sporting / peramah + garang :3

   5.  Kalau bestfriends korang minat kat crush korang apa korang nak buat?
        minat jelaa tak kesah pun
   6. Bila masa korang akan nangis?
       bile rase nk nangis nangis jelaa.bezanyaa siti tk tunjuk kelemahan siti dkt org lain. maluu ><

   7. Kalau bestfriends korang, die buat salah tapi die taknak mintak maaf , sedangkan korang tengah merajok. apa korang buat.
        taknak kawan :p

   8. Apa reaksi korang kalau korang tengah nangis tetibe crush datang pujuk :O
       bangun dn sepak die ._. tetibe je dtg..

   9. Korang ade berapa kawan baik?
       2

 10. Antara bestfriends dengan parents , korang dengar cakap siapa?
       kekadangg bestfriends punn tk betol, masok ayoo sikit. soo dengar ckp parents lagii afdal ><

 11. Ape korang akan buat bile korang on9 fb,ade org bagi link and bile korang bukak je link tuh ade keluar gambar ghost :O
       carii org yg bagii link tuu sampaii lubang taikk ._. 

  Question for those who want to answer it
  1. Korang suke tak kalau lelaki mintak duit kat korang? 
  2. Suke makan pizza hut or Dominos pizza? 
  3. korang kalau mandi agak2 barapa jam?
  4. bestfriends korang ade tk yg suke caci korangg padahal depan2 baik jehh? Ke acane?
  5. Ade twitter? 
  6. Korang pernah ngorat lelaki? ><
  7. Pagi-pagii korang suke buat apa?
  8. Matapelajaran mane korang paling korangg suke?
  9. Pernah terjatoh dalam longkang? dekat mane?
  10. Zizan ke Johan paling lawak?
  11. Filem apa korang selalu tengok? 
  Tagged <3
                                          
p/s : sorry kalau siti tak cukup 11 org , takpe kan? :O and sorry kalau siti tag korang , korang tak suka.. takpe kalau korang nk buat , buat laa..kalau tknak abaikan je ^^ easy right?

Mood:
Izzue islam got marrieds??!
posted by First Love 20:47 0 comments
 *Izzue Islam & Awin*
Huhuhuhuhu , mengapaa kau pergiii disaat beginiii ~ wuuuu wuuu .Sampaii hati kekanda tinggalkan dinda ya? Bencii benci bencii ~ Haha. K tak sangke izzue islam dah kawen harini btw, hari ni hari jadi die.. someone says lhaa. K first of all , Selamat Pengatin Baru! ;") tak rela i nk lepaskan you nohh :3 ehh jgn nk menggedik laa -..- Whatever. Well, die ex siti kott , cehh perasantan ahh kau siti! Hahaha. sekali sekala mane idoknyeer. Takpe ahh kalau die kawen emm cerita Aku Sebernanya Isteri Dia on lagi lahh kan? Tade laa kot kot diorangg nk stopp duluu sebab izzue islam just married right? :/ Hmmm harapp-harapp on lagii , dapat tgk ex siti Wakakaka~  Tak sangke jugakk on jehh FB mesti sebot2 pasal izzue islam kawen LOL. Biarlaa diorang nk kawen ke tak :p hak kawen hak diorangg hak kitorang haktuihh puihh huiihh~ amboiihh siti melebihh nihh :p haha just kiddingg mehh . Touchingg sgt :3 .  Well , banyak gakk yg minat gila-gila dgn izzue islam sebab ketampanan die terserlahhhhh. Lagii satu die belakon mcm real je :D im very impresive! Siti pun minat die jugakk just sebab siti suka tgk die senyumm~ alolololo shomeyynyaaa xD..
Siti harapp izzue islam dgn awin happilyy ever after! :) wehh kau melebihh-lebihh lhaa haii -.- ehh lantakk aku ahh :p . Cehh.. batakk jap. One more things :D tak sabar-sabar nk tgk episod yg ke9 kot" haha best siakkk 
Rugii woo tk tgkk :p Okay bye............ ._.

Mood:
Holiday Makes Me Boring every 24 hours -.-
posted by First Love 20:44 0 comments

 hai hai *lambaitangan*
Amacam best ker cuti sekolah ? :p har har . Membosangkan betul , serius siti cakap duduk rumah ngadapp laptop yang tk seberape nk berFungsi  :3 kejapp on kejap tak , rase nk balingg je campakk kat loji taik -00- huh!? As siti bagitahu haritu yg siti balik Kg but..sabtu ni pge Arghhhh! lamenyerrr :( cepat ahh sikit mase *hentakkepale* menggila jap# ha ha ;p Btw, siti dah tuka blogskins hehe Pink Colourssssss :3  wuhuuu~
Act,siti duluu tak suke gilaa dgn warne Pink nihh nampak jambuu & gedikk mwahahaha. Well , sekrang siti lehh terima dengan seadaanya yg siti minat dekat Pink :3 i lubiuu pink *muahsetepek* gedik jap.
Ada lagii seminggu jehh lagi cuti sch ! yeahh tak sabar2 nk pegangg pen :D wupp wupp!~ eh siti? orang lain bukan main lagii nk cuti panjangg kau nk cepat2 stop holiday ape kes? -.- Laa salah ke? Kekadangg ade gak bosan bile sch , kekdang ade gak rinduu nk sekolahh ^^ , cehh :p . 
Satu lagii yg siti rinduu gilaa , iaitu my craziest bestie ;") iffa , pikah , elia & tieka miss damn soo much!
Huhuhu. Teringat mase last sch , abis kne tepekk dgn kilt2 xD wahaha. Elia detingg senyap2  -.-
kalo tk lehh usha2 die~ nk bersweet sawit bagaii! :p amboiiii kemainn lgi yer? xD ahaaa~ bia laaa. We'reYoung! 4evaaa :)4evaa la sgt.. esok2 tua bangke gigi dh tadee young laa sngt -.- haha. Ituu youngg sgt tuh :pBtw. This is 4 Bestie -iffa,pikah,elia,masyitah,tieka ;") hoii guys! i mishh you damn much! why?...


Mood:
Happy Birthday
posted by First Love 15:14 0 comments

Hapyy birthday too me ! happy birthday to me ! Hapyy birthday hapyy birthday.. happy birthday too me.... yeahh!! *tepuktgn* ahaks! lantak laa siti nak SS :p kesahh pulakk -.- doakan siti panjangg umor dn dimurahkan rezeki ek? Aminnnnnnn :) Dan terima kasih kepada Allah S.W.T telah bagii siti bernafas pd hari nii ;) Alhamdulillah!! ,siti xkesah ade hadiah or tak.. siti xnak mende2 nii siti just nak membe siti igt siti dan syg siti mcm mereka sygkan makbapak diorangg ;) siti harapp sgt bile dewase nanty siti nak jumpe membe membe membatakk siti nantii... siti syggg doirang :D diorangg sentiase ade dimane siti rase sunyii...sedihh....dan gembira ;") thanks my bestie you're the best of the best! Akan siti jage persahabatan kite didunie dan juga diakhiratt , Aminnnnnn! Siti just nakk kite bahagia... dan selamat ;)) 
Siti gembiraa yg ade jugakk org yg xkenal siti tapii wish jugakk..ahaaa thanks a lott! 
Pasni minx ayah Galaxy S3 ... weheeeeeee! dalam mimpii lee jawabnyeee :3 
"Ya Allah ! Kau panjangkan umorku serta kau lindungilah aku didunia dan juga diakhirat"

Mood:
design by Wanaseoby